Antena 3 CNN Politică Documente care arată cum a băgat Elena Udrea CORUPŢIA pe gâtul Guvernului Boc

Documente care arată cum a băgat Elena Udrea CORUPŢIA pe gâtul Guvernului Boc

Documente care arată cum a băgat Elena Udrea CORUPŢIA pe gâtul Guvernului Boc
Sursa foto: Foto: Intact Images
15 Feb 2015   •   22:20
Gala Bute a fost băgată forţat pe gâtul ministerelor. Un număr de 10 dovezi care arată modul în care Elena Udrea a băgat pe gât guvernului Boc "Gala Bute" au fost prezentate duminică, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Chiar dacă evenimentul nu primise avizele necesare, a fost trecut pe o listă suplimentară şi apoi aprobat la urgenţă, în Guvernul Boc. 

Gala Bute se dovedeşte a fi un proiect avizat la minut de Guvernul Boc, în 2011, în ciuda refuzurilor miniştrilor desemnaţi să aprobe ideea Elenei Udrea. A fost trecut pe lista suplimentară si apoi semnat pe rând de Emil Boc, Cătălin Predoiu şi Elena Udrea. 
 
Documentele care arată cum s-au luat milioane de euro din banii statului, prin documente ilegale, au fost prezentate la Antena 3. 
 
1. Pe 5 ianuarie 2011, Traian Băsescu, preşedinte la acea dată, participa la şedinţa de guvern ca o formă de presiune asupra întregului cabinet, pentru a accepta toate ilegalităţile şi abuzurile care aveau să urmeze în respectiva şedinţă. Totul avea un singur scop, în mod ilegal, să se adopte un proiect de HG care să-i permită Elenei Udrea să organizeze un eveniment ce ascundea o fraudă uriaşă. Ca orice fraudă băsistă, trebuia să poarte un nume care să ia ochii: Gala Bute.

 
 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea Elena Udrea gala BUte gala BUte
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close