Antena 3 CNN Politică Dragnea: Dacă Ponta îmi trimite o demisie în alb, nu o voi activa. Nu îl dă nimeni afară

Dragnea: Dacă Ponta îmi trimite o demisie în alb, nu o voi activa. Nu îl dă nimeni afară

Dragnea: Dacă Ponta îmi trimite o demisie în alb, nu o voi activa. Nu îl dă nimeni afară
08 Mar 2017   •   12:37

Președintele PSD Liviu Dragnea a spus că nu va accepta o demisie în alb a lui Victor Ponta, arătând că nu își dorește ca partidul să facă aceeași greșeală care a fost făcută în cazul lui Mircea Geoană.

”Încerc să înțeleg ce a spus. Dacă îmi va trimite o demisie nu o voi activa, nu cred, nu concep ca un fost președinte al partidului să primească un tratament identic cu cel pe care l-a avut Mircea Geoană. Și este o greșeală pe care noi am făcut-o cu Mircea Geoană și eu am mai spus-o în mai multe rânduri”, a spus Liviu Dragnea.

Totodată, Dragnea a spus că a vorbit în ultima perioadă cu fostul premier.

”Sper să îi treacă supărarea. Încerc să aflu de ce este supărat. Victor Ponta are ce face în partid. (..) Nu îl dă nimeni afară, nu îl împinge nimeni afară. Sper să îi treacă”, a spus Liviu Dragnea.

Victor Ponta a anunțat, miercuri, că îi va trimite lui Liviu Dragnea demisia sa în alb din PSD, ”dacă deranjează”, arătând că nu mai are nicio relație cu șeful de partid și că nu a mai vorbit cu Dragnea de anul trecut.

”Dacă deranjez, că am văzut că deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea – ştiţi că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid – îi trimit demisia mea în alb şi când îl supăr foarte tare o introduce şi a scăpat de mine. Dar să tac din gură n-o să tac, nu pot la vârsta asta să mai tac din gură pe lucruri pe care le-am văzut, e care le ştiu şi pe care le văd cu îngrijorare”, a declarat Victor Ponta la Parlament.

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Victor Ponta
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close