Antena 3 CNN Politică Dragnea: Iohannis a țipat la Viorica Dăncilă la telefon

Dragnea: Iohannis a țipat la Viorica Dăncilă la telefon

Dragnea: Iohannis a țipat la Viorica Dăncilă la telefon
Sursa foto: foto: captura Antena 3
05 Aug 2018   •   23:51

Liviu Dragnea a dezvăluit, duminică, la Sinteza Zilei, că președintele Klaus Iohannis a țipat de nenumărate ori la premierul Viorica Dăncilă la telefon.

Chiar premierul i-a mărturisit acest fapt liderului PSD care afirmat că motivul gestului lui Klaus Iohannis a fost rectificarea bugetară, dar și de vizita în Israel

"Doamna premier mi-a spus foarte limpede că principalul motiv de supărare și faptul că a țipat de nenumărate ori la ea la telefon era rectificarea bugetară. Nu înseamnă ca s-a intimidat doamna prim-ministru, nici nu era ceva nou. A spus că o să transmita la Departamentul de stat și la Bruxelles că nu mai are bani să meargă la NATO, la Bruxelles", a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a spus că șeful statului a țipat la premierul Viorica Dăncilă și legat de vizita în Israel.

"De mai multe ori a țipat la premier, dar nu înseamnă că s-a intimidat doamna premier. S-a mai întâmplat când i-a spus de vizita din Israel, pe același ton. I-a spus că nu o să mai aibă bani (Adminsitrația Prezidențială – n.r.) să plece la Bruxelles, la NATO și tot felul de astfel de prostii", a dezvăluit Liviu Dragnea.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close