Antena 3 CNN Politică Dragnea: Mie mi-ar fi comod să mă retrag, dar toți spun că nu suntem în situația în care să dăm înapoi acum

Dragnea: Mie mi-ar fi comod să mă retrag, dar toți spun că nu suntem în situația în care să dăm înapoi acum

Dragnea: Mie mi-ar fi comod să mă retrag, dar toți spun că nu suntem în situația în care să dăm înapoi acum
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    13 Noi 2017   •   22:00

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus luni seara, după acuzațiile care i se aduc în noul dosar, că lui i-ar fi ușor să se retragă, dar colegii i-au cerut să nu facă acest gest.

”Cine mai crede că în 2017 cei care fac rău continuu nu o să plătească la un moment dat se înșală amarnic. Mie mi-ar fi comod să mă retrag (...), mă bagă în pușcărie, nu mă bagă, dar toți spun că nu suntem în situația în care să dăm înapoi acum. Mulți mi-au spus să mă gândesc la partid și la programul de guvernare care trebuie pus în practică”, a spus șeful PSD, Liviu Dragnea, luni, la RTV.

”Eu resping categoric orice acuzație din acest dosar, această istorie a început în 2004, când în campania de la locale cei de la PD au început să scoată pe piață această campanie cu Tel Drum”, a mai spus Dragnea.

Declarațiile lui Liviu Dragnea au fost comentate luni, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare de DNA, luni, pentru creare de grup infracţional, fraudare de fonduri europene şi abuz în serviciu.


 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close