Antena 3 CNN Politică Dragnea: Nu este nicio intenţie în interiorul PSD pentru o rupere a coaliţiei cu ALDE

Dragnea: Nu este nicio intenţie în interiorul PSD pentru o rupere a coaliţiei cu ALDE

Dragnea: Nu este nicio intenţie în interiorul PSD pentru o rupere a coaliţiei cu ALDE
Sursa foto: foto: captura Antena 3
21 Aug 2018   •   23:45

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi că nu există nicio intenţie în interiorul PSD pentru o rupere a coaliţiei de guvernare cu ALDE.

"Eu am fost şi sunt în continuare (...) onest în relaţia şi cu Călin Popescu-Tăriceanu şi cu ALDE, şi PSD la fel. Nu este niciun gând, nicio intenţie în interiorul PSD pentru o rupere a coaliţiei, dimpotrivă. Din punctul meu de vedere, vreau să avem coaliţie şi după 2020, pentru că s-a dovedit că am putut să fim prima coaliţie care merge în două mandate, putem funcţiona împreună, suntem compatibili şi nu cred, n-am simţit nimic la domnul Tăriceanu că ar vrea să rupă coaliţia şi să intre în ce aventură politică? Cu cine? Să fie partener cu Orban, şi cu USR şi cu mai cine? În sfârşit, nu cred că se va întâmpla aşa ceva din partea dumnealui, pentru că e un om echilibrat şi un om, totuşi, care ţine la cuvântul dat şi la imaginea pe care o are", a declarat Dragnea la Antena 3.

Totodată, întrebat dacă se află în conflict cu Tăriceanu, Dragnea a răspuns: "Nici vorbă. Ne-am întâlnit zilele astea de mai multe ori. Am şi băut o bere împreună, două (...), am mâncat nişte peşte bun".

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: 100 de minute
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close