Antena 3 CNN Politică Edilul de Dăbuleni, cu jalba la Cotroceni: "Băsescu a fost la tuns de oi şi noi nu l-am făcut cioban. Nu suntem bostănari"

Edilul de Dăbuleni, cu jalba la Cotroceni: "Băsescu a fost la tuns de oi şi noi nu l-am făcut cioban. Nu suntem bostănari"

Edilul de Dăbuleni, cu jalba la Cotroceni: "Băsescu a fost la tuns de oi şi noi nu l-am făcut cioban. Nu suntem bostănari"
Sursa foto: Traian Bãsescu
24 Iul 2009   •   18:38

Primarul oraşului Dăbuleni, social-democratul Nicolae Drăgoi, a remis vineri Palatului Cotroceni, o scrisoare deschisă adresată preşedintelui Băsescu, prin care reclamă dezamăgirea locuitorilor din localitatea pe care o administrează faţă de apelativul "jignitor" de ?bostănari? pentru care cere scuze prezidenţiale.

Drăgoi a explicat jurnaliştilor prezenţi că locuitorii din oraşul Dăbuleni sunt supăraţi că şeful statului i-a făcut "bostănari".
"Ei nu sunt bostănari, sunt oameni muncitori, care l-au respectat tot timpul pe domnul preşedinte. Nu e posibil ca un preşedinte de ţară să jignească oamenii din Dăbuleni şi să-i facă bostănari", a spus primarul oraşului Dăbuleni.
Primarul social-democrat a arătat că locuitorii din Dăbuleni aşteaptă ca preşedintele Traian Băsescu să prezinte scuzele sale în mod public pentru jignirile aduse.
"Traian Băsescu a fost la tuns de oi în Moldova şi noi, dăbulenii, nu l-am făcut cioban, cum ne-a făcut el pe noi bostănari", a mai spus Drăgoi.
Purtând antetul Consiliului Local Dăbuleni, scrisoarea deschisă este semnată de primarul Nicolae Drăgoi în numele celor 13.802 locuitori ai oraşului Dăbuleni.
"Dumneavoastră nu aveţi niciun drept să ne jigniţi. Noi nu v-am jignit niciodată. Ce găsiţi rău în faptul că avem o ocupaţie din care ne ducem existenţa? Este rău faptul că noi cultivăm pepeni şi astfel ne asigurăm traiul? De când vă permiteţi dumneavoastră să etichetaţi cetăţenii acestei ţări?", se arată în scrisoarea deschisă.
Preşedintele Traian Băsescu l-a încondeiat pe liderul PSD, Mircea Geoană, cu titulatura de ?şef peste bostănăria? din Dăbuleni, nemulţumit de faptul că senatorul social-democrat ale în circumscripţie din care face parte şi espectivul oraş, ar fugi de responsabilitatea criticilor formulate de CE la adresa Parlamentului României în raportul de justiţie şi în ceea ce priveşte blocarea dosarelor DNA în Parlament.


Antena3.ro

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close