Antena 3 CNN Politică Elena Udrea: "Mi-aş dori ca domnul Cocoş să aibă potenţa financiară a domnului Patriciu"

Elena Udrea: "Mi-aş dori ca domnul Cocoş să aibă potenţa financiară a domnului Patriciu"

Elena Udrea: "Mi-aş dori ca domnul Cocoş să aibă potenţa financiară a domnului Patriciu"
22 Ian 2008   •   14:06

Elena Udrea, secretarul executiv al Partidului Democrat-Liberal a fost invitata Ancăi Florea la postul de radio News Fm. Printre subiectele abordate în cadrul emisiunii se numără cel despre fuga lui Omar Hayssam, implicarea preşedintelui Băsescu în acest caz ca şi în cel al jurnaliştilor răpiţi în Irak. De asemenea, Elena Udrea a vorbit despre influenţa pe care o are omul de afaceri Dinu Patriciu asupra vieţii politice din România. "Dinu Patriciu este un om de afaceri foarte influent care incearcă să-şi promoveze interesele cu ajutorul politicienilor pe care-i cunoaşte. Patriciu îşi doreste să controleze şi să manipuleze statul."

Unul dintre exemplele date de Elena Udrea este cel privitor la Norica Nicolai, susţinând că propunerea ei pentru funcţia de Ministru al justiţiei "are legatură cu Patriciu" care îl "controlează în mod categoric pe Tăriceanu". Elena Udrea crede că ţara este guvernată de altcineva, "Tăriceanu ascultă de Patriciu", dar "statul nu este condus de Patriciu ci de Băsescu".

Omul de afaceri nu are aceeaşi influenţă şi asupra preşedintelui ţării, Traian Băsescu, cu care "i-a fost greu". Vorbind despre Dorin Cocoş, soţul Elenei Udrea, aceasta a declarat că şi-ar dori "ca domnul Cocoş să aibă potenţa financiară a domnului Patriciu."

ASCULTĂ DECLARAŢIILE FĂCUTE DE ELENA UDREA LA NEWS FM

În ceea ce priveşte subiectul Omar Hayssam şi fuga lui, Elena Udrea a precizat faptul că acesta "a ieşit din ţară mirosind nu a parfum ci a oaie, pentru că a fugit cu un vapor care transporta oi. Eu nu înţeleg de ce a sunat Hayssam ca să ne spună că a ieşit din ţară cu avionul când s-a dovedit că a plecat cu vaporul."

Pentru că a fost prezentă în acele momente la Cotroceni, Udrea susţine că "Traian Băsescu a muncit enorm pentru a-i aduce înapoi pe ziariştii răpiţi" şi că "nu mai sunt mari taine în privinţa acestei poveşti."

Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close