Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, reacție la punerea sub urmărire penală a lui Vasile Blaga. Explicațiile date la DNA de fosta șefă PMP

Elena Udrea, reacție la punerea sub urmărire penală a lui Vasile Blaga. Explicațiile date la DNA de fosta șefă PMP

Elena Udrea, reacție la punerea sub urmărire penală a lui Vasile Blaga. Explicațiile date la DNA de fosta șefă PMP
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Sep 2016   •   14:30

UPDATE: Elena Udrea a declarat, la ieșirea de la DNA Ploiești, că ”soluția nu e cum să cercetăm pe unul sau pe altul cum a finanțat o campanie electorală”, ci ca finanțarea să fie reglată la nivelul legislativ.

”Finanțările partidelor au devenit ilegale în parte pentru că în campanie aveai o sumă limitată pe care aveai voie să o cheltui. Și atunci partidele făceau și plăți neînregistrate”, a spus Elena Udrea.

___________

Deputatul Elena Udrea a declarat miercuri după-amiază la sosirea la DNA Ploieşti că este "neaşteptată" punerea sub urmărire penală a lui Vasile Blaga, arătând totodată, prin trimitere la dosarele sale, că "pot fi întrebaţi şi cei care chiar au condus campanii electorale", scrie Agerpres.

Întrebată cum comentează punerea sub urmărire penală a lui Vasile Blaga, Udrea a spus că este "neaşteptată, având în vedere că până acum nu l-a întrebat nimeni nimic".

Totodată, întrebată dacă din punctul său de vedere era cazul ca Blaga să fie pus sub acuzare, ea a spus că nu poate răspunde pentru că nu cunoaşte dosarul.

"Având în vedere că cel puţin eu sunt întrebată de doi ani de zile despre campanii electorale, mă gândesc că pot fi întrebaţi şi cei care chiar au condus campanii electorale", a adăugat Elena Udrea.

Surse judiciare au declarat că Udrea a fost citată pentru a fi audiată în calitate de martor în dosarul în care Vasile Blaga este urmărit penal pentru trafic de influenţă.

 

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close