Antena 3 CNN Politică Elena Udrea se simte umilită, că a fost mutată la Penitenciarul Târgşor

Elena Udrea se simte umilită, că a fost mutată la Penitenciarul Târgşor

Elena Udrea se simte umilită, că a fost mutată la Penitenciarul Târgşor
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    01 Mai 2015   •   17:30

Elena Udrea se simte umilită, că a fost mutată la Penitenciarul Târgşor, la fel ca orice alt deţinut. 

 
Într-o postare pe Facebook, echipa de comunicare o martirizează pe protejata lui Băsescu, spunând că la fel de bine puteau să o ardă pe rug decât să o "suprime intelectual". 
 
Şi avocatii acesteia spun că mutarea la penitenciar este inutilă şi a fost făcută în mare grabă şi în secret.
 
Nu mai bine o bateţi cu pietre în piaţa publică?Mutarea la penitenciarul pentru femei de la Târgşor reprezintă o î...

Posted by Elena Udrea on 30 Aprilie 2015
 

Pe 21 aprilie, Elena Udrea a fost trimisă în judecată, în dosarul cunoscut sub numele de "Gala Bute".
 
Fostul ministru Elena Udrea este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea evenimentului "Gala Bute" de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi respectiv de luare de mită în legătură cu finanţarea de către acelaşi minister a mai multor contracte.
 
Potrivit DNA, între 2010 şi 2011, Elena Udrea şi fostul director al Companiei Naţionale de Investiţii Ana Maria Topoliceanu au primit aproximativ 300.000 de lei de la administratorul firmei Consmin SA, pentru a asigura plata la timp a lucrărilor executate de societatea menţionată în baza contractelor încheiate cu CNI.
 
După trimiterea în judecată a dosarului, procurorii au dispus să continue cercetările faţă de Elena Udrea pentru infracţiunea de spălare de bani, fostul ministru al Dezvoltării fiind acuzată că a luat mită mai multe sume de bani, pe care le-a transferat la PDL Bucureşti, sub aparenţa unor contracte de donaţie fictive, întocmite pentru a disimula originea infracţională a banilor.
 
Elena Udrea este urmărită penal şi în dosarul "Microsoft", cauză în care a fost arestată preventiv din 11 februarie până în 17 februarie, când instanţa a înlocuit măsura cu arestul la domiciliu. Udrea a stat în arest la domiciliu până în 25 februarie, când a fost arestată preventiv în dosarul "Gala Bute".

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Elena Mateescu anunță schimbarea bruscă a vremii în România!
x close