Antena 3 CNN Politică Emanuel Ungureanu, despre Florin Cîțu: "Nu a recunoscut, deși știa că era beat pulbere. Nu vă jucaţi cu asta"

Emanuel Ungureanu, despre Florin Cîțu: "Nu a recunoscut, deși știa că era beat pulbere. Nu vă jucaţi cu asta"

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu a lansat un nou atac la adresa premierului Florin Cîţu pe care îl acuză că "nu a recunoscut inițial că a băut la volan, a pledat nevinovat, deși știa că era beat pulbere".

Emanuel Ungureanu, despre Florin Cîțu: "Nu a recunoscut, deși știa că era beat pulbere. Nu vă jucaţi cu asta"
de Claudia Popovici    |    13 Aug 2021   •   17:59

Emanuel Ungureanu, deputat USR PLUS,  trage un semnal de alarmă: „Alcoolul la volan poate să ucidă! Nu vă jucați cu asta!”.

În acest context, deputatul a postat o fotografie cu mașina sa, făcută praf în urma unui accident pe care l-a suferit în urmă cu 17 ani, când un șofer băut a intrat pe contrasens și l-a izbit din plin.

"Cum era să ne omoare un Câțu acum 17 ani? Aceasta este fosta mea mașină distrusă de un individ din localitatea Apahida din Cluj care a intrat intrat pe contrasens în noi cu peste 110 kilometri la oră.

Se întâmpla acest eveniment în vara anului 2003. Cel care a intrat în noi era beat rangă și venea de la o nuntă.

"Alcoolul la volan poate curma vieți"

Pe podul IRA de la intrarea din Cluj-Napoca a intrat în depășirea unei alte mașini condusă de un alt amic beat al acestuia. Am scăpat cu viață printr-o minune. Priviți cum arată mașina după impact...

Dacia care a intrat în noi s-a rostogolit în stație și piciorul unuia dintre tinerii care era în acest automobil a fost smuls de impact și a zburat pe geam direct pe asfalt...Nu eram singur în automobilul Golf 2, lângă mine era prietena mea care s-a ales cu mâna fracturată și de spaimă a fost pe punctul să își piardă mințile.

"Nu a recunoscut, deși știa că era beat pulbere. Nu vă jucaţi cu asta"

În spatele meu erau alți doi prieteni, Ervin și Laura. Înțeleg că unii consideră că am fost dur cu Câțu.

Vă întreb. Câți dintre voi cei care ați spus că sunt dur ați văzut moartea cu ochii din cauza unui bețiv la volan? Alcoolul la volan poate curma vieți.

Nu recomandați nici măcar o berică la volan, mulți dintre cei care au produs asemenea nenorociri, nu au știut să facă diferența între o halbă sau un butoi!

PS: A apărut dosarul complet al infracțiunii comise de Câțu. Ce este foarte grav, Câțu nu a recunoscut inițial că a băut la volan, a pledat nevinovat, deși știa că era beat pulbere...

Repet, alcoolul la volan, poate să ucidă! Nu vă jucați cu asta", a spus Emanuel Ungureanu.

 

×
Subiecte în articol: Emanuel Ungureanu Florin Cîțu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close