Antena 3 CNN Politică Emil Boc: Ponta şi Antonescu nu văd că în UE nimeni nu mai vorbeşte limba populismului

Emil Boc: Ponta şi Antonescu nu văd că în UE nimeni nu mai vorbeşte limba populismului

Emil Boc: Ponta şi Antonescu nu văd că în UE nimeni nu mai vorbeşte limba populismului
Sursa foto: Foto: INTACT Images
06 Dec 2011   •   08:33

În ediţia de luni seară a emisiunii "Sinteza Zilei" a fost difuzată o înregistrare cu premierul Emil Boc, care, invitat la postul public de televiziune, vorbeşte despre "iresponsabilitatea" politicilor duse de liderii opoziţiei, Victor Ponta şi Crin Antonescu.

"Preferăm siguranţă şi stabilitate, în loc de iresponsabilitate aşa cum le propune Ponta şi Antonescu. Ei nu văd că în UE nimeni nu mai vorbeşte limba populismului (...) Toate ţările îşi iau programe de austeritate, nu programe care să ducă la populisme ieftine aşa cum promovează cei din Opoziţie. Parcă cu dinadinsul vor răul acestei ţări. Am convingerea că românii vor înţelege până la urmă că e preferabil să meargă pe mâna unor politicieni care spun lucrurilor pe nume şi oferă exact cât poate", a afirmat premierul.

 


Invitat în emisiunea lui Mihai Gâdea, jurnalistul Adrian Ursu comentează declaraţiile premierului Emil Boc la postul public de televiziune, despre care consideră că sunt o laudă continuă la adresa lui Traian Băsescu. De asemenea, Adrian Ursu a explicat în cadrul emisiunii cum stă treaba cu curcile în viziunea lui Emil Boc.

"Boc fiind specialist în gâşte când era mic, şi-a extins aria de acoperire şi la curci. (...) Nu mai pridideşte cu laude şi linguşeli la adresa lui Traian Băsescu. Eu nu cred că om care spune că este în confl major cu preşedintele poate să se înjosească în acest fel. Îl vedem pe Boc spunând, ori de câte ori iese pe undeva, că datorită gândirii economice înţelepte a lui Băsescu suntem salvaţi.


×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close