Antena 3 CNN Politică Emil Boc: "Tăriceanu a trădat electoratul alianţei Dreptate şi Adevăr"

Emil Boc: "Tăriceanu a trădat electoratul alianţei Dreptate şi Adevăr"

Emil Boc: "Tăriceanu a trădat electoratul alianţei Dreptate şi Adevăr"
10 Mar 2008   •   13:08
?Tăriceanu a trădat electoratul alianţei Dreptate şi Adevăr. El, azi, stă la masă cu Iliescu şi Năstase şi negociază. Pe domnul Geaonă l-au trimis să cânte de 8 martie, în timp ce Iliescu şi Năstase fac planuri de a reveni la guvernare. Sunt convins că el şi Iliescu au discutat aspectele care vizează alianţa PNL-PSD?, a declarat, la o conferinţă depresă, liderul PD-L, Emil Boc.

Emil Boc susţine că toate detaliile în legătură cu alegerile locale au fost deja puse la punct. ?Am stabilit ca, până pe 31 martie, să definitivăm toate candidaturile pentru alegerile locale. PD-L a intrat în linie dreaptă în pregătirile alegerilor pe sistemul vot ununominal.

Liderul PD-L consideră că ?votul uninominal este o şansă de a schimba actuala modalitate de vot care a dovedit că poate aduce la guvernare oameni incapabili?.

Emil Boc face publică şi data lansării naţionale a preşedinţilor consiilor judeţene şi a primarilor.

?Între 15 şi 18 aprilie, la Bucureşti, va avea loc lansarea naţională a preşedinţilor consiliilor judeţene şi a primarilor, cupă modelul din 2004?.

Preşedintele democrat-liberalilor şi-a exprimat nemulţumirea faţă de o posibilă alianţă PSD-PNL.

?Tăriceanu a trădat electoratul alianţei Dreptate şi Adevăr. El, azi, stă la masă cu Iliescu şi Năstase şi negociază. Pe domnul Geaonă l-au trimis să cânte de 8 martie, în timp ce Iliescu şi Năstase fac planuri de a reveni la guvernare. Sunt convins că el şi Iliescu au discutat aspectele care vizează alianţa PNL-PSD?.

Gheorghe Flutur, vicepreşedintele PD-L, face apel la celelalte partide pentru constituirea unor comisii parlamentare în fiecare judeţ, ?pentru a elabora transparent această trasare a circumscripţiilor?.

?Am cerut colegilor din teritoriu părera în ceea ce priveşte circumscripţiile. Noi dorim să ne impliăm mai întâi la judeţe. Parlamentul trebuie să propuna această delimitare în colegii în perioada următoare. Am solicitat filialelor, ca până pe 20 amrtie să se facă şi nominalizarea staff-urilor de campanie, pentru a ne organiza cât mai repede".

Senatorul PD-L, Vasile Blaga, declară că, pe 1 iunie pd-l-iştii vor prezenta ?viziunea asupra administraţia publică locală?.

Antena3.ro

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close