Antena 3 Politică Eugen Nicolicea, despre referendum: În PSD nu s-a luat o decizie. În general este o atitudine de ignorare

Eugen Nicolicea, despre referendum: În PSD nu s-a luat o decizie. În general este o atitudine de ignorare

23 Mai 2019   •   09:19
Eugen Nicolicea, despre referendum: În PSD nu s-a luat o decizie. În general este o atitudine de ignorare

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a vorbit la Antena 3 despre referendumul de duminică și despre remanierea Guvernului, care ar putea include o restructurare.

”Restructurările nu se fac pentru a rezolva un conflict juridic de natură constituțională, se face atunci când chiar restructurezi ceva, nu are legătură cu remanierea (...) Lumea a înțeles că asta e o șmecherie ca să eviți refuzul nejustificat al lui Iohannis” a precizat Eugen Nicolicea.

”Referendumul nu este arma președintelui, nu este arma cuiva. Dânsul dorește să afle părerea poporului. Dacă doriți să aflați părerea cuiva, îi sugerați anumite chestiuni? Sunt câteva greșeli ale președintelui și, porninind de la premisa greșită că referendumul este împotriva PSD, se trage concluzia greșită că doamna Viorica Dăncilă este împotriva PSD. Este un truism, toată lumea respectă statul de drept, independența justiției, nimic în referendum nu se referă la asta, nu e împotriva cuiva care respectă aceste valori constituționale. În partid nu s-a luat o decizie, nu există vreun semnal (legat de boicot - n.r.). În general este o atitudine de ignorare a solicitărilor președintelui, ținând de greșelile făcute. Este folosit ca o armă, a pus întrebări pe care le-a uitat ulterior și care încalcă Constituția (...) Eu personal nu vreau să legitimez aceste încălcări ale Constituției” a mai spus Eugen Nicolicea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close