Antena 3 CNN Politică EXCLUSIV. Liviu Dragnea îi dă replica lui Gabriel Oprea: „Trebuie să spun ce s-a întâmplat atunci”

EXCLUSIV. Liviu Dragnea îi dă replica lui Gabriel Oprea: „Trebuie să spun ce s-a întâmplat atunci”

EXCLUSIV. Liviu Dragnea îi dă replica lui Gabriel Oprea: „Trebuie să spun ce s-a întâmplat atunci”
de S.T.    |    13 Mar 2018   •   21:39

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, marți, la Antena 3, despre afirmaţiile lui Gabriel Oprea.

„Domnul Oprea a spus că m-a ajutat pe mine să devin președintele interimar al partidului în 2015. Îmi pare rău că s-a dus pe subiectul ăsta. Trebuie să spun ce s-a întâmplat atunci. (...) Era luni, foarte cald. Peste două zile urma comitetul CEX în care membrii trebuiau să aleaga președintele interimar. Domnul Oprea mi-a spus că a înțeles de la statul de drept că Zgonea trebuie să fie numărul unu și eu numărul doi în partid. Mi-a zis : „Eu cu tine o să conducem și Zgonea o să fie așa”. I-am spus: „Nu știu ce ai înțeles tu, dar eu miercuri voi candida și cred că voi fi ales președintele interimar al PSD”. A pus mâna pe telefon și a transmis. Mi-a zis că a vorbit cu domnul Coldea. M-am ridicat și am plecat. Seara eram cu câțiva prieteni, am fost sunat insistent ca să mă întâlnesc cu dumnealui la un restaurant. În separeu era domnul Oprea și cudomnul Zgonea. Ulterior a venit și Marian Oprișan. Mi-a zis că a vorbit la statul de drept și se acceptă ca tu să fii președinte interimar și Zgonea numărului doi. I-am zis: „Nu știu ce ai vorbit și cu cine, nu mai vreau să discutăm subiectul ăsta. Partidul va hotărî miercuri”. Asta a fost discuția despre această speță ridică de domnul Oprea în spațiul public”, a spus Liviu Dragnea, marți seară, la Antena 3.

„Habar n-am dacă la celălalt capăt al firului era domnul Coldea. Asta spune domnul Oprea”, a mai spus Dragnea.

Gabriel Oprea a făcut dezvăluiri bombă despre relaţia sa cu Liviu Dragnea. Fostul ministru de interne susține că Dragnea a apelat în mai multe rânduri la ajutorul său, iar acest lucru i-a fost decisiv pentru viitorul politic şi chiar personal.

Oprea a oferit două exemple: în 2004, Liviu Dragnea l-ar fi rugat să îl ajute să devină şeful preşedinţilor de Consilii Județene din PSD, iar 2015 Dragnea ar fi apelat din nou la sprijinul său pentru a fi ales şeful PSD.

×
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close