Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu: ”A fost adoptată propunerea de flexibilizare a mandatului și echipa de negociere”

Florin Cîțu: ”A fost adoptată propunerea de flexibilizare a mandatului și echipa de negociere”

Florin Cîțu, președintele PNL, a declarat, după ședința BPN, că au fost adoptate propunerea de flexibilizare a mandatului și echipa de negociere.

Florin Cîțu: ”A fost adoptată propunerea de flexibilizare a mandatului și echipa de negociere”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    02 Noi 2021   •   21:06

”În ședința BPN din această seară a PNL a fost adoptată propunerea de flexibilizare a mandatului pentru negocieri cu forțe democratice din Parlamentul României și echipa de negociere.

Echipa de negociere este condusă de președintele partidului și din ea fac parte cei 4 vicepreședinți și secretarul general. La vot au fost două abțineri, în rest a fost votată”, a anunțat Florin Cîțu la începutul conferinței de presă.

Întrebat dacă se consideră responsabil pentru criza politică, Cîțu a răspuns: ”A fost un Congres, am fost ales cu 60% din voturi, înțeleg că încă mai există elemente care nu au fost clarificate după acel Congres, Motreanu nu a candidat. Ăsta e momentul, dacă dorește terapie de grup, este întotdeauna binevenit.

(...) Criza politică a fost... ar trebui să ne uităm la cronologie. Avem un partid care a plecat de la guvernare, un partid care după aceea a semnat o moțiune cu AUR, un alt partid care a depus o moțiune și a fost votată de celălalt partid. PNL a fost la guvernare în toată această perioadă și guvernează, chiar și astăzi am fost în două spitale din București, am avut câteva discuții.

Voi avea discuții primarul Bucureștiului pentru a include mai multe spitale care sunt în subordinea Bucureștiului să accepte pacienți COVID. S-a discutat și despre sursele de oxigen, vom avea discuții și cu producătorii. PNL este la guvernare, are grijă de probleme în acest moment. Criza politică a fost generată de alte partide, cu care vom negocia în perioada următoare”, a declarat Florin Cîțu.

”Celelalte partide nu au flexibilizat nimic până acum, au rămas cantonate în pozițiile lor. Trebuie să rezolvăm această criză. Să știți că de când nu mai este Ludovic Orban la conducere, deciziile se iau în partid”, a mai spus președintele PNL.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close