Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu, mesaj pentru social-democrați după ce a promis mărirea pensiilor: „V-am dat șah mat”

Florin Cîțu, mesaj pentru social-democrați după ce a promis mărirea pensiilor: „V-am dat șah mat”

Ministrul de Finanțe le-a transmis un mesaj social-democraților, după ce ieri a anunțat că pensiile vor fi majorate, în plină criză economică. „V-am dat șah mat”, le-a spus Florin Cîțu celor din PSD.

Florin Cîțu, mesaj pentru social-democrați după ce a promis mărirea pensiilor: „V-am dat șah mat”
Sursa foto: antena3
de Claudia Simion    |    14 Aug 2020   •   22:00

Ministrul a scris pe pagina de Facebook că "socialiștii sunt disperați: țipă, amenință, se vaită”, pentru că Guvernul a majorat pensiile în timpul crizei economice.

„Am arătat că deși suntem în perioada de criza economică am reușit să facem investiții record și să mărim pensiile mai mult decât a făcut-o PSD vreodată. Oricât ar țipa socialiștii cifrele nu le pot schimba. PNL a crescut punctul de pensie cu 177 de lei și pensia minimă cu 96 de lei”, a explicat Cîțu.

Provocarea lansată de Florin Cîțu „pentru Ciolacu și gașca lui”: „Găsiți o alta țară care crește pensiile și investițiile și mai ales arătați când a crescut PSD pensiile cu o sumă mai mare”.

Ministrul și-a încheiat postarea spunându-le social-democraților: „V-am dat șah mat”.

Crește valoarea punctului de pensie. Cîțu: "Cea mai mare sumă pe care am avut-o vreodată"

În timpul unei conferinţei de presă de joi seara, pe tema rectificării bugetare, susținută la Ministerul Finanțelor Publice, Florin Cîțu a declarat că Ministerul Muncii va avea cel mai mare buget și că valoarea punctului de pensie va crește considerabil.

"Din primul moment am spus că vom crește pensiile în 2020. Astăzi putem să spunem că da, România va crește pensiile în 2020. Valoarea punctului de pensie va avea cea mai mare creștere pe care am avut-o vreodată".

Ministrul de Finanțe a adăugat că "PSD niciodată nu a mărit pensiile cu această sumă. Îl provoc pe Ciolacu să mai găsească o țară care face astfel de eforturi în plină criză economică".

 

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close