Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu, mesaj pentru PSD-iști în ziua în care se decide soarta guvernării PNL: „Sunteți istorie!”

Florin Cîțu, mesaj pentru PSD-iști în ziua în care se decide soarta guvernării PNL: „Sunteți istorie!”

Indiferent de ce se întâmplă astăzi, din punct de vedere al fiscalității nu se va schimba nimic, a anunțat ministrul Florin Cîțu, într-un mesaj postat pe Facebook în care subliniază că guvernanții PNL sunt mai pregătiți ca niciodată pentru orice eveniment.

Florin Cîțu, mesaj pentru PSD-iști în ziua în care se decide soarta guvernării PNL: „Sunteți istorie!”
Sursa foto: Foto: gov.ro
24 Feb 2020   •   11:22

”Astăzi este o zi importantă! Îi asigur pe toți antreprenorii și angajații lor că indiferent de ce se întâmplă astăzi din punct de vedere al fiscalității nu se va schimba nimic și suntem mai pregătiți ca niciodată pentru orice eveniment. Pentru sectorul bugetar, în ciuda #fakenews-urilor psd-iste banii pentru plata salariilor au fost prinși în buget și deja ați primit salariile mărite”, scrie Cîțu, pe Facebook.

Ministrul propus la Finanțe le transmite un mesaj și pensionarilor, pe care îi roagă să nu mai asculte „propaganda mincinoasă psd-ista” și pe care îi asigură că „sunt bani prevăzuți în buget pentru plata pensiilor în fiecare lună până la sfârșitul anului”.

”Nu așa cum a făcut PSD anul trecut când a asigurat bani de pensii doar pentru zece luni”, a scris Florin Cîțu.

”Românii trebuie să știe că indiferent de ce se întâmplă astăzi Romania continuă drumul spre bunăstare sub o guvernare liberala. Mesaj pentru paralamentari PSD care chiulesc organizat de la votul de învestitură : Sunteți istorie!”, a mai scris Florin Cîțu.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close