Antena 3 CNN Politică Florin Cîţu, replică pentru Orban după comparaţia cu Ronaldo: "Portugalia a plecat acasă. Eu sunt Florin şi pentru mine contează echipa"

Florin Cîţu, replică pentru Orban după comparaţia cu Ronaldo: "Portugalia a plecat acasă. Eu sunt Florin şi pentru mine contează echipa"

Premierul Florin Cîţu a reacţionat după ce Ludovic Orban s-a comparat cu Cristiano Ronaldo la alegerile PNL din Piatra Neamţ.

Florin Cîţu, replică pentru Orban după comparaţia cu Ronaldo: "Portugalia a plecat acasă. Eu sunt Florin şi pentru mine contează echipa"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    04 Iul 2021   •   16:05

Președintele PNL, Ludovic Orban, s-a comparat, sâmbătă, la Piatra Neamț, cu Ronaldo, amintind că după ce fotbalistul a câștigat cu Real Madrid trei Champions League la rând, echipa a renunțat la el, iar această decizie s-a dovedit a nu fi una de bun augur.

În replică, premierul Florin Cîţu a transmis în același stil "sportiv" că lucrurile în fotbal s-au schimbat şi că nu se mai construiesc echipe în jurul unui jucător.

„Astăzi, despre Euro 2020! Portugalia a plecat acasă. Păcat. A fost 4 ani campioană europeană! A venit momentul să înțeleagă toată lumea că lucrurile în fotbal s-au schimbat.

Eu sunt Florin și pentru mine contează echipa

„Nu se mai construiesc echipe în jurul unui singur jucător. Fotbalul este despre ECHIPĂ. Este important ca până și jucătorii în jurul cărora s-au construit echipe să facă un pas în spate și să conștientizeze că echipa e cea mai importantă dacă vrei să ai rezultate. La fel este și în viață.

Eu sunt Florin și pentru mine contează ECHIPA!", a scris Florin Cîţu pe pagina sa de socializare.

Ludovic Orban s-a comparat cu Ronaldo la alegerile PNL din Piatra Neamţ: "Fără el, Real Madrid nu a mai câștigat niciun Champions League”

Orban a spus, la Piatra Neamț, că după ce Real Madrid a decis să renunțe la Ronaldo, care „probabil este prea vechi sau nu are suflu nou” nu a mai câștigat „niciun Champions League”, făcând aluzie la contracandidatul său la șefia PNL, Florin Cîțu, care aduce „un suflu nou” în partid.

„Îl știți pe Ronaldo? Ronaldo a jucat la Real Madrid. Cu Ronaldo, Real Madrid a câștigat trei cupe Champions League. Real Madrid a decis să renunțe la Ronaldo, probabil este prea vechi sau nu are suflu nou, de când Real Madrid a renunțat la Ronaldo, nu a mai câștigat niciun Champions League și acum au probleme în campionatul intern”, a spus Orban.

Președintele în funcție al PNL a mai spus că el nu a tranșat Congresul, așa cum a spus, zilele trecute Cîțu, dar „a tranșat ceva”, între care moțiunea de cenzură depusă de PSD, care a picat la vot.

La Congresul PNL din 25 septembrie, unde se alege conducerea PNL și-au depus candidatura pentru președinte Ludovic Orban și Florin Cîțu

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu Ludovic Orban
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close