Antena 3 CNN Politică Florin Cîţu riscă să piardă şefia PNL. Cine ar putea deveni preşedintele partidului

Florin Cîţu riscă să piardă şefia PNL. Cine ar putea deveni preşedintele partidului

Nemulţumirile din PNL, după negocierea în forţă cu PSD, partid care a luat ministere şi companii extrem de importante, pun în pericol poziţia lui Florin Cîţu. 

Florin Cîţu riscă să piardă şefia PNL. Cine ar putea deveni preşedintele partidului
Sursa foto: Hepta | Mediafax_Foto-Alexandru_Dobre
de Redacția Antena 3    |    02 Dec 2021   •   15:33

Ales preşedinte al PNL în data 25 septembrie, se vorbeşte deja despre schimbarea lui, iar marea debarcare ar putea avea loc în luna aprilie, când va fi organizat un congres extraordinar al liberalilor. 

Se vorbeşte chiar de o conducere interimară a PNL, iar aceasta să fie asigurată de nimeni altul decât de Nicolae Ciucă, actual premier care este destul de apropiat de preşedintele Klaus Iohannis.

Neoficial, sunt foarte mulţi lideri de filială supăraţi, legat de modul în care Florin Cîţu a negociat cu social-democraţii. 

Ei spun că în calitate de preşedinte de partid, Cîţu a cedat ministere foarte importante către PSD, iar unii lideri se consideră dezavantajaţi.

Ei vor încerca să tragă cumva pentru funcţiile importante, cele de secretar de stat şi cele pentru agenţii, care vor fi discutate în zilele următoare.

Din informaţiile Antena 3, sunt aproximativ 20 de filiale, printre care şi cea de la Sibiu - din care face parte Raluca Turcan - , dar şi cele de la Giurgiu, Ialomiţa, Dâmboviţa, unde nemulţumirile au fost vocale în ultima perioadă, după alianţa PNL cu PSD.
 

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu Congres Klaus Iohannis
Parteneri
Horoscop rune 27 martie-2 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici
x close