Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu: Vești excelente pentru români! Este cea mai mare sumă din ultimii 10 ani!

Florin Cîțu: Vești excelente pentru români! Este cea mai mare sumă din ultimii 10 ani!

Florin Cîțu a făcut un nou anunț, sâmbătă, pe Facebook, de data aceasta despre economia României. Ministrul Finanțelor afirmă că după șapte luni suma investită de România este cea mai mare din ultimii 10 ani, astfel că poate garanta creșterea economică începând cu anul 2021.

Florin Cîțu: Vești excelente pentru români! Este cea mai mare sumă din ultimii 10 ani!
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    01 Aug 2020   •   15:45

"Vești excelente pentru români în iulie! Am continuat să INVESTIM în economia României! După 7 luni suma investită este CEA MAI MARE din ultimii 10 ani! Doar prin investiții MASIVE în acest moment îngrozitor pentru economia globală putem să garantăm creștere economică începând cu 2021.

Romania va evita recesiunea tehnică în 2020 pentru că am luat și vom lua cele mai bune măsuri pentru economie!", a scris Florin Cîțu, pe pagina sa de Facebook.

Florin Cîțu, despre pensii: "Este cea mai mare sumă pe care au primit-o pensionarii vreodată"

Sâmbătă dimineață, Florin Cîțu a postat un prim mesaj despre majorarea pensiilor prin intermediul unei postări făcute pe pagina sa de socializare. Ministrul afirmă că obiectivul Guvernului este ca pensionarii să primească în plus lunar, prin creșterea punctului de pensie, "cea mai mare sumă pe care au primit-o vreodată".

"Deși trecem prin cea mai mare criză economică vom crește și pensiile. În acest an, obiectivul nostru este ca pensionarii să primească în plus lunar, prin creșterea punctului de pensie, cea mai mare sumă pe care au primit-o vreodată", a scris Florin Cîțu, pe Facebook.

Și consilierul premierului Ludovic Orban a confirmat creșterea pensiilor

Virgil Guran, consilierul premierului Ludovic Orban, a făcut anunțul mult așteptat, vineri după-amiază, la Antena 3. Virgil Guran a dezvăluit că pensiile vor crește cu aproximativ 14%, din punctul său de vedere.

"Pentru că situaţia economică este aşa cum o ştiţi, este cert un lucru. Vor creşte alocaţiile cu 20% şi pensiile cu minimum 10%. Părerea mea este că în jur de 14% va fi creşterea. Şi vom eşalona celelalte creşteri în viitor, ca să ajungem la ce a stabilit legea. Cert este că vor creşte, indiferent de situaţia în care ne aflăm. Sperăm că prin măsurile luate, unele criticate, să echilibrăm cât mai repede situaţia economică.

Am încercat să mărim cu aceeași sumă pentru toată lumea. Nu am găsit soluția constituțională

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close