Antena 3 CNN Politică Flutur: Traian Băsescu şi-a lansat candidatura "natural", PDL nu va organiza alta

Flutur: Traian Băsescu şi-a lansat candidatura "natural", PDL nu va organiza alta

Flutur: Traian Băsescu şi-a lansat candidatura "natural", PDL nu va organiza alta
Sursa foto: Traian Bãsescu
05 Oct 2009   •   12:58

PDL nu va mai organiza nici o lansare oficială a candidaturii lui Traian Băsescu la preşedinţie, a anunţat luni vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur. Potrivit acestuia, Băsescu şi-a lansat deja candidatura ?în mod natural?, în rândul românilor veniţi la petrecerea de la SânNicolau Mare şi nu ar mai fi nvoie de o nouă lansare cu fast de partid.
Conducerea PD-L a decis să convoace un nou Colegiul Director al partidului pentru joi după-amiază pentru a sincroniza agendei partidului cu cea a preşedintelui Traian Băsescu în vederea campaniei pentru alegerile prezidenţiale.

"Faptul că va candida a fost spus de mai multe ori, inclusiv de către preşedintele partidului Emil Boc. Momentul şi modul în care a anunţat a fost o surpriză pentru toată lumea. Nu am discutat cu domnul preşedinte, a fost decizia noastră. Sunt convins că ne vom armoniza în perioada următoare", a afirmat Flutur referindu-se la lansarea candidaturii lui Traian Băsescu. El a precizat că nu va mai fi convocată nici Conferinţa Naţională a partidului.

?Nu vom face lansarea, ea a avut loc pentru candidatura la un nou mandat. Lansarea a avut loc într-un mod natural la sfârşitul săptămânii trecute. Nu putem vorbi de o altă lansare? a precizat Flutur, care adăugat că PDL-ului nu-i rămâne decât să se bucure, să salute anunţul lui Băsescu şi să-şi pună agenda de lucru în acord cu cea prezidenţială.

Primul pas a fost deja făcut. PDL se va întruni joi după amiază în cadrul Colegiului Director pentru a pune la cale campania pentru Băpsescu, dar şi a-şi aroga o serie de măsuri sociale cu caracter electoral: plata salariilor şi pensiilor la tipul cuvenit, asigurarea stocurilor de combustibil pentru căldură la iarnă şi facilitarea accesului familiilor nevoiaşe la ajutoarele pentru căldură

?Ne preocupă ca agenda populaţiei să se suprapună peste cea guvernamentală? a subliniat Flutur.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close