Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, după alegerile de la PSD Prahova: "O echipă puternică este una în care fiecare membru muncește pentru toți ceilalți"

Gabriela Firea, după alegerile de la PSD Prahova: "O echipă puternică este una în care fiecare membru muncește pentru toți ceilalți"

"Doar împreună suntem o forţă!", a fost mesajul transmis de Gabriela Firea după algerile de la PSD Prahova.

Gabriela Firea, după alegerile de la PSD Prahova: "O echipă puternică este una în care fiecare membru muncește pentru toți ceilalți"
Sursa foto: Facebook | Gabriela Firea
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Mai 2023   •   09:25

"O echipă puternică este una în care fiecare membru muncește pentru toți ceilalți și întreaga echipă îl sprijină pe un singur membru.

Am fost prezentă cu bucurie la Ploiești, la Conferința de alegeri a organizației județene PSD Prahova, alături de colegii mei, prim vicepreședintele PSD, vicepremier și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, vicepreședintele PSD, ministrul Muncii, Marius Constantin Budăi, vicepreședintele PSD, ministrul Culturii, Lucian N. Romascanu, vicepreședintele PSD, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, liderul grupului PSD Senat, Stefan Radu Oprea și mulți colegi parlamentari.

Atmosfera a fost cea pe care o așteptam. Entuziasm, energie și determinare. Social democrații prahoveni sunt deciși să câștige alegerile de anul viitor, împreună cu marea echipă a Partidului Social Democrat.

Am aplaudat și urez succes noii conduceri a organizației PSD Prahova votată cu această ocazie! Salut în mod deosebit faptul că doamnele se regăsesc în număr mare ca lideri ai PSD Prahova. Am văzut foarte multe femei în sală și asta mă bucur și îmi dă curaj.

Felicit echipa de conducerea a PSD Prahova, proaspăt confirmată în funcție, în frunte cu Virgil Nanu, președintele organizației, cei doi prim vicepreședinți, Radu Oprea și Bogdan Toader și secretarul general, senatoarea Laura Mihaela Moagher.

Doar împreună suntem o forță!", a scris Gabriela Firea în mesajul de pe Facebook.

?? O echipă puternică este una în care fiecare membru muncește pentru toți ceilalți și întreaga echipă îl sprijină pe un...

Publicată de Gabriela Firea pe Joi, 18 mai 2023

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea PSD Prahova PSD
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close