Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, anunț-bombă: Mai mulți parlamentari trec la PSD

Gabriela Firea, anunț-bombă: Mai mulți parlamentari trec la PSD

Gabriela Firea, anunț-bombă: Mai mulți parlamentari trec la PSD
28 Mai 2018   •   22:05

Gabriela Firea anunță că PSD se întărește, după plecările din acestă perioadă către partidul lui Victor Ponta, și că șapte parlamentari au semnat adeziuni în fața lui Liviu Dragnea.

"Și în viața privată și în cea profesională îi apreciez pe oamenii care știu să treacă împreună peste anumite greutăți și nu dezertează, nu trădează. Nu este o foarte mare bucurie atunci când afli că parlamentari pleacă de la un partid la altul, dar, din nefericire, suntem puși în această situație. Foști colegi de-ai noștri care astăzi erau numai zâmbete, erau de o veselie generală că se coalizează cu opoziția să dea jos un guvern PSD-ALDE - e de neimaginat și la nivel uman și politic - și atunci este normal ca nici noi să nu stăm cu mâinile în sân privind la această tragicomedie care nu se prezintă.

Mai mulți parlamentari au semnat în biroul președintelui adeziunea la PSD. Eu știu de sapte, poate vor fi mai mulți - domnul președinte va face aceste anunțuri mai concrete zilele următoare, a spus Gabriela Firea, la "Sinteza Zilei".

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Sinteza Zilei
Parteneri
Merg sau nu elevii luni la şcoală? Anunț de ULTIMĂ ORĂ
x close