Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, despre ”dezastrul USR-PNL în București”: ”Companiile pleacă. Oamenii își pierd locurile de muncă”

Gabriela Firea, despre ”dezastrul USR-PNL în București”: ”Companiile pleacă. Oamenii își pierd locurile de muncă”

Gabriela Firea, fostul primar al municipiului București, acuză USR-PNL de dezastrul din Capitală, spunând că politicile de dreapta alungă investitorii.

Gabriela Firea, despre ”dezastrul USR-PNL în București”: ”Companiile pleacă. Oamenii își pierd locurile de muncă”
de Andreea Ştefan    |    22 Ian 2024   •   10:44

”Istoria se repetă, ca într-un manual. Sunt diferențe majore între stilul social-democrat de decizie locală și cel supranumit “de dreapta”. Social-democrații au venit mereu să repare răul făcut.

Dezastrul USR-PNL în București: companiile private pleacă din Capitală, iar alte firme se luptă în instanțe pentru a putea investi. În ultimii trei ani și jumătate, Capitala a rămas pe loc, iar în anumite domenii chiar a făcut mulți pași înapoi.

„Mediul de business nefavorabil” și „lipsa de susținere din partea autorităților locale” sunt motivele pentru care o companie privată de car-sharing a decis să plece din București. Primăria Capitalei nu a încurajat acest transport alternativ, chiar a impus taxe în plus acestor mașini electrice, nepoluante.

Bucureștiul rămâne în topul celor mai poluate și aglomerate capitale europene, iar primăria alungă o companie care venea cu o alternativă verde la mașina personală.

Cine urmează?

O altă dovadă a „sprijinului” oferit companiilor private din partea Dreptei Unite USR-PNL este blocarea extinderii unui spital destinat bolnavilor de cancer. Fără explicații și fără argumente, primarul general a refuzat să elibereze autorizația de construire. Compania și-a căutat dreptatea în instanță și a câștigat! Este doar un exemplu.

Nu mai trebuie făcute experimente pe spatele bucureștenilor. Au fost păcăliți în urmă cu patru ani, mințiți cu nerușinare. Bucureștiul nu avea nevoie de salvare, cu atât mai puțin de un „salvator”. A fost o minciună, chiar o jignire la adresa oamenilor care muncesc și trăiesc în acest oraș.

Nu e nevoie de o nouă cale, de încă patru ani de bâjbâială. Ne-am convins cu toții ce poate să facă Dreapta Unită, USR-PNL. Sunt de trei ani la conducere și acum numără promisiunile neîndeplinite ca și cum ar fi fost ale altora, nu tot ale lor”, a transmis Gabriela Firea într-o postare pe Facebook.

⚠️ Istoria se repetă, ca într-un manual. Sunt diferențe majore între stilul social-democrat de decizie locală și cel...

Publicată de Gabriela Firea pe Duminică, 21 ianuarie 2024

Material susţinut de PSD

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea București
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close