Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea este noul preşedintele al PSD Ilfov

Gabriela Firea este noul preşedintele al PSD Ilfov

Gabriela Firea este noul preşedintele al PSD Ilfov
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Feb 2013   •   12:21

Senatorul PSD Gabriela Firea a fost aleasă în unanimitate preşedinte al PSD Ilfov în cadrul Conferinţei judeţene de alegeri a organizaţiei.

Senatorul PSD a fost singurul candidat şi a îndeplinit de aproximativ două luni funcţia de interimar la şefia organizaţiei.

La reuniune au mai participat preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, senatorul Ecaterina Andronescu şi primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă, conform pesurse.ro.

Votul a fost deschis, cu ridicarea mâinii, în condiţiile în care pentru funcţia de preşedinte a fost depusă doar candidatura Gabrielei Firea.
   
După alegerea sa, Gabriela Firea a propus şi echipa de conducere, din care fac parte Marian Ghenu - preşedinte executiv şi Iancu Petru - secretar  general.
   
Printre vicepreşdinţi se numără Florentin Pandele, primarul localităţii Voluntari şi soţul Gabrielei Firea, dar şi deputatul Ninel Peia.
   
Gabriela Firea a ocupat până în prezent funcţia de preşedinte interimar al PSD Ilfov, fiind numită în această calitate de către BPN al PSD.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close