Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, lămuriri despre declarațiile referitoare la Liviu Dragnea: „Viața va dovedi asta”

Gabriela Firea, lămuriri despre declarațiile referitoare la Liviu Dragnea: „Viața va dovedi asta”

Gabriela Firea, lămuriri despre declarațiile referitoare la Liviu Dragnea: „Viața va dovedi asta”
Sursa foto: Sursă foto: captură antena 3
03 Noi 2019   •   23:24

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a adus mai multe explicații referitoare la ultimele sale declarații legate de Liviu Dragnea, fostul președinte al social-democraților.

În această săptămână, într-un interviu pentru DC NEWS, Gabriela Firea spunea că „Liviu Dragnea cred că azi era în libertate dacă s-ar fi retra din fruntea PSD. Rămânând în fruntea PSD (...) s-au întâmplat multe lucruri”.

Citește Și Gabriela Firea răspunde ultimelor acuzații legate de asociația Dăruiește Viață: „Se încearcă o politizare a acestui proiect caritabil”

„M-am referit la discuţia care a avut loc, mai multe zile, între colegii noştri care aveau această opinie, că dacă s-ar fi retras mai din vreme de le conducerea PSD, din momentul în care tensiunea crescuse foarte mult în ţară şi relaţia sa cu anumite instituții se degradase foarte mulți (...) Toţi opinau că, dacă domnul Dragnea s-ar fi retras la timp, probabil că nu ar mai fi fost acel deznodământ după alegerile europarlamentare, dorinţa din spatele acestei acţiuni în justiţie fiind aceea de a scădea forţa PSD pentru că se doreşte să fie un partid mai mic, care să nu poată realiza o majoritate parlamentară împreună cu un partid de mai mici dimensiuni, cum a fost cu ALDE, ci practic să fim mulţi ani în Opoziţie şi să nu mai conteze voturile noastre. (....)A fost o discuție pe mai multe zile la partid între colegii noștri.Asta este părerea noastră, poate e bună, poate e rea. Viața va dovedi" , a declarat Gabriela Firea, duminică seară, la "Sinteza Zilei".

Citește Și Gabriela Firea, reacție la declarațiile lui Ludovic Orban: „Este de o obrăznicie fără precedent!”

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close