Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: ”Prin Legea Prevenirii Separării copilului de familie, statul român NU ia copiii din familii”

Gabriela Firea: ”Prin Legea Prevenirii Separării copilului de familie, statul român NU ia copiii din familii”

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a contrazis informațiile apărute în spațiul public potrivit cărora, prin Legea Prevenirii Separării copilului de familie, copiii ar fi luați de lângă familiile lor.

Gabriela Firea: ”Prin Legea Prevenirii Separării copilului de familie, statul român NU ia copiii din familii”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    17 Apr 2023   •   20:00

”ATENȚIE!!! Prin Legea Prevenirii Separării copilului de familie statul român NU IA COPIII din familii, ci le ajută pe acestea să-i crească!!!

O manipulare îngrozitoare se distribuie în spațiul public!!!

NU înființăm instituții care să ia copiii cu forța din familiile lor, așa cum se întâmplă în alte state!

Legea care intră la vot mâine în Camera Deputaților, PLx 145/2023, VINE ÎN AJUTORUL COPIILOR ÎN RISC DE SEPARARE DE FAMILIE! Spun asta cât se poate de clar și oricine citește cu atenție proiectul va înțelege.

Copiii NU VOR FI SEPARAȚI de familie dacă părinții sunt la muncă în străinătate!!!

Copiii NU VOR FI SEPARAȚI de familiei dacă părinții nu îi vaccinează!!!

Copiii NU VOR FI SEPARAȚI de familie dacă părinții nu au școală sau trăiesc în sărăcie!!!

Toate aceste lucruri invocate pentru a manipula opinia publică sunt, de fapt, motive pentru care au ajuns în grija statului unii copii. Tocmai asta vrem să prevenim, COPIII SĂ NU MAI AJUNGĂ ÎN GRIJA STATULUI ȘI SĂ RĂMÂNĂ ÎN FAMILIILE LOR!!!

Prin această lege au fost create mecanismele pentru a preveni separarea copiilor de familie, acolo unde există acest risc.

SCHIMBĂM modalitatea de finanțare a serviciilor sociale dedicate prevenirii separării. În plus, ÎNFIINȚĂM OBSERVATORUL NAȚIONAL AL COPILULUI tocmai pentru a avea o evidență clară a tuturor copiilor din familii vulnerabile, pentru a-i putea sprijini în mod direct.

Resping vehement minciuna grosolană răsucită în presă sau pe Internet chiar de un parlamentar! ÎMI VINE GREU SĂ ÎNȚELEG SCOPUL ACESTEI MANIPULĂRI, dar minciuna nu ajută copiii din România!!!!”, a transmis Gabriela Firea într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

? ATENȚIE!!! Prin Legea Prevenirii Separării copilului de familie statul român NU IA COPIII din familii, ci le ajută pe...

Publicată de Gabriela Firea pe Luni, 17 aprilie 2023

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea copii
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close