Antena 3 Politică Gabriela Firea, mesajul zilei: Premierul Ludovic Orban a recunoscut! Adevărul iese la lumină!

Gabriela Firea, mesajul zilei: Premierul Ludovic Orban a recunoscut! Adevărul iese la lumină!

de Laura Dinu    |    05 Oct 2020   •   12:00
Gabriela Firea, mesajul zilei: Premierul Ludovic Orban a recunoscut! Adevărul iese la lumină!
Sursa foto: Hepta

Gabriela Firea a declarat, luni, că premierul Ludovic Orban a recunoscut că problemele mari din București nu se pot rezolva decât printr-o colaborare strânsă între Primărie și Guvern.

”Nu sunt un om cinic ca cei de la PNL sau USR PLUS care și-au dorit răul bucureștenilor doar ca să plec eu de la Primărie. Toată perioada de campanie și pre-campanie s-a oprit intenționat apa caldă de către Guvern, furnizând cu picătura ca să fie ostilă față de mine populația.

”Ușor, ușor, adevărul iese la lumină!”

Chiar aseară premierul a recunoscut, gura păcătosului adevăr grăiește, faptul că, în București, nu se pot rezolva problemele mari, lăsate de izbeliște 30 de ani, decât printr-o colaborare strânsă între Primărie și Guvern. Mă bucur că domnul Orban îmi dă, în sfârșit, dreptate! Ușor, ușor, adevărul iese la lumină!”, a spus Gabriela Firea

Gabriela Firea: „Ne vedem pe 6 decembrie la parlamentare, unde sperăm să se fure mai puțin”

„Nu am simțit că sunt abandonată de colegii mei, chiar dacă asta s-a încercat să se sugereze. Vom pune la dipoziția organelor de anchetă toate doveziile din secțiile de vor, procesele verbale viciate, corectate, îngroșate, toate cifrele care nu ies, care au fost umflate pentru contracandidatul meu. Dacă se va dori o anchetă cu adevărat se va face. Dacă nu, ne vedem pe 6 decembrie la parlamentare unde sperăm să se fure mai puțin. 

Îmi doresc să aibă un mandat de succes (Nicușor Dan, n. red.), pentru că succesul unui primar înseamnă reușită și realizări pentru cetățeni”, a adăugat Gabriela Firea.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Ludovic Orban

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close