Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: ”Ocup locul 1 în topul preferințelor cetățenilor din București!”

Gabriela Firea: ”Ocup locul 1 în topul preferințelor cetățenilor din București!”

Gabriela Firea susține că ocupă locul 1 în topul preferințelor cetățenilor din București.

Gabriela Firea: ”Ocup locul 1 în topul preferințelor cetățenilor din București!”
Sursa foto: Facebook | Gabriela Firea
de Laura Dinu    |    31 Ian 2024   •   12:39

„Ocup acum locul 1 în preferințele bucureștenilor, am procentul cel mai mare, ar fi o lipsă de respect față de cetățeni să nu încerc măcar să fiu ”candidat la candidatură”, spune Gabriela Firea despre candidatura sa la Primăria Capitalei București

„Domnul președinte m-a anunțat ca și candidat, pentru că am văzut aseară, a afirmat cineva că eu m-am autoproclamat. Și eu m-am mirat atunci și i-am comunicat că mi se pare cam devreme cu doi ani înainte de alegeri. Ieri (marți-n.r.) am vorbit în primul rând despre europarlamentare și despre organizarea alegerilor în general, pentru că nu știm dacă vor fi cumulate sau nu, dar ne pregătim pentru ambele variante și în final s-a concluzionat că trebuie să discutăm săptămâna viitoare și pentru candidații la sectoare și pentru Capitală”, afirmă Gabriela Firea, potrivit Mediafax

Firea susține că este deschisă să participe la alegeri preliminare la București.

„Ar trebui să primim și un deadline, timp în care să ne depunem candidaturile, să vedem cine se mai înscrie, colegi primari de la sectoare, parlamentari și da, răspund de asemenea pozitiv și discuțiilor din zilele precedente, dacă să mai contracteze și alte cercetări sociologice, sigur, cu absolut toate casele de sondare.

Să facem câtea sondaje se doresc, pentru că, după informațiile mele, eu ocup acum locul 1 în preferințele bucureștenilor, am procentul cel mai mare, ar fi o lipsă de respect față de cetățeni să nu încerc măcar să fiu candidat la candidatură.

Dacă de la ”Doamna Firea este candidatul nostru cu certitudine” am ajuns ”candidatul deocamdată”, ieri ”candidatul momentan”, astăzi cine știe ce mai devin, eu propun să fim sinceri cu noi și să fim candidat la candidatură. E mai corect față de cetățeni și față de echipele noastre”, a încheiat Firea.

×
Subiecte în articol: București Gabriela Firea PSD
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close