Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, realeasă în funcția de președinte al PSD București: “Sunt recunoscătoare pentru votul unanim pe care mi l-au acordat colegii mei!”

Gabriela Firea, realeasă în funcția de președinte al PSD București: “Sunt recunoscătoare pentru votul unanim pe care mi l-au acordat colegii mei!”

Gabriela Firea a fost realeasă în funcția de președintele al Partidului Social Democrat București.

Gabriela Firea, realeasă în funcția de președinte al PSD București: “Sunt recunoscătoare pentru votul unanim pe care mi l-au acordat colegii mei!”
Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea
de Laura Dinu    |    10 Apr 2024   •   10:13

Mulțumesc din suflet pentru realegerea mea în funcția onorantă de președinte al PSD București, tuturor colegilor mei, de la cele șase sectoare ale Capitalei!

“Înfrângere? Nu înțeleg sensul acestui cuvânt.” – Margaret Thatcher, fostă prim-ministru al Marii Britanii 1979-1990

Sunt o feministă convinsă și voi milita mereu pentru mai multe doamne în poziții cheie pentru că sunt empatice. Nu vreau să-i supăr pe domni, ci doar să le dăm o mână de ajutor în plus. 

În politică, sunt puține doamne, dar nu este imposibil să răzbim! 

Sunt recunoscătoare față de toți colegii mei din organizația PSD București pentru votul unanim pe care mi l-au acordat aseară, la Conferința de alegeri.

Este o mare responsabilitate să conduc în continuare cea mai mare organizație social-democrată din țară, în calitate de președinte!

În ultimii patru ani, Partidul Social Democrat a fost singurul partid care a făcut cu adevărat opoziție în București. Am scos la iveală nereguli, am oprit irosirea banului public și tocmai din acest motiv echipa social-democrată dă coșmaruri actualului  primar al Capitalei, care i-a mințit pe bucureșteni.

Alături de premierul României și președintele PSD Marcel Ciolacu, secretarul general PSD Paul Stănescu, vicepremierul României Marian Neacșu, primarul Sectorului 3 Robert Negoiță, primarul Sectorului 4 Daniel Băluță - vicepreședintele regiunii București - Ilfov, medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianței PSD PNL la Primăria Capitalei, și Alexandru Hazem Kansou, secretarul executiv PSD București, le-am explicat colegilor din toate cele șase organizații de sector cât de importantă este lupta electorală care ne așteaptă. 

Le urez mult succes tuturor candidaților noștri și îi asigur pe toți că echipa social-democrată din București este unită și va lupta până la capăt pentru a schimba actualul model administrativ din Primăria Capitalei și din unele primării de sector din București. 

Nu este un lucru imposibil și trebuie să le arătăm bucureștenilor că avem idei, avem proiecte pentru oameni și nu vrem blocaje, ceartă și circ.

La alegerile din 9 iunie, candidez pe lista PSD PNL pentru Parlamentul European. Mă onorează decizia colegilor mei de a-mi folosi experiența și priceperea în cel mai înalt for legislativ european. 

Sunt un om de echipă și am demonstrat asta în ultimele săptămâni, când parcursul meu profesional a luat o altă direcție față de proiectul pentru care m-am pregătit. 

Vă îndemn să ieșiți la vot în 9 iunie și să alegeți echipa social-democrată și candidații susținuți de PSD!”, a scris Gabriela Firea pe o rețea socială. 

?? Mulțumesc din suflet pentru realegerea mea în funcția onorantă de președinte al PSD Bucuresti, tuturor colegilor mei,...

Publicată de Gabriela Firea pe Marţi, 9 aprilie 2024

Material susţinut de PSD

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea PSD București
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close