Antena 3 CNN Politică Geoană, convins că Băsescu are o soluţie de rezervă dacă Guvernul Boc va cădea

Geoană, convins că Băsescu are o soluţie de rezervă dacă Guvernul Boc va cădea

Geoană, convins că Băsescu are o soluţie de rezervă dacă Guvernul Boc va cădea
Sursa foto: Mircea Geoanã
07 Iun 2010   •   11:41

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană s-a declart luni, luni, înaintea BPN al PSD, convins că şeful statului, Traian Băsescu are o soluţie de rezervă în cazul în care actualul guvern va fi demis în urma moţiunii de cenzură.
În opinia lui Geoană, moţiunile de cenzură vor beneficia de votul parlamentarilor din toate partidele pro-guvernamentale.
"Situaţia ţării este extrem de gravă şi cred că trebuie să fii cel puţin inconştient sau sinucigaş politic ca să susţii un astfel de guvern. Eu cred că şansele sunt destul de bune şi în orice scenariu posibil o moţiune de cenzură care trece este un lucru bun pentru ţară", a afirmat Geoană.
În ceea ce priveşte soluţia guvernamentală alternativă în cazul în care actualul guvern ar fi demis prin adoptarea moţiunii de cenzură, Geoană a pasat răspunsul la Cotroceni: "Aici domnul preşedinte Traian Băsescu este recunoscut ca fiind un om de mare flexibilitate şi creativitate în oferirea de formule politice. Sunt convins că are o formulă de rezervă la îndemână".
Geoană s-a referit şi la "accentele" pe care PNL le-a adus în discuţia despre posibila soluţie guvernamentală în urma eventualei demiteri a guvernului şi a spus că, deocamdată, PSD a luat decizia de a accede la guvernare numai în urma unor alegeri.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu guvern Boc cadere solutie
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close