Antena 3 CNN Politică Geoană: Dacă Băsescu rămâne la fel în al doilea mandat, voi fi un aprig duşman al acestui regim (VIDEO)

Geoană: Dacă Băsescu rămâne la fel în al doilea mandat, voi fi un aprig duşman al acestui regim (VIDEO)

Geoană: Dacă Băsescu rămâne la fel în al doilea mandat, voi fi un aprig duşman al acestui regim (VIDEO)
14 Dec 2009   •   22:54

Mircea Geoană susţine că va continua să reprezinte interesele celor care l-au votat şi că va fi un "aprig duşman" al regimului, în cazul în care Traian Băsescu nu îşi va schimba atitudinea în cel de-al doilea mandat. În cadrul unei ediţii speciale a emisiunii "Sinteza Zilei", liderul PSD a vorbit despre felul în care s-au desfăşurat aceste alegeri, despre modalitatea în care au fost câştigate, dar şi despre planurile şi obiectivele PSD pentru următoarea perioadă.

"În clipa de faţă, rolul meu - nu spun ca depozitar, ci spun pur şi simplu ca exponent a peste jumătate din voturile exprimate la modul real în această ţară - este acela de a mă bate pentru interesele celor care m-au votat (...) Dacă vom constata că acest tip de oligarhie va continua (...), în clipa respectivă - vreau să spun de pe acuma - voi fi un aprig duşman al acestui regim şi mă voi bate cu putere înzecită", a declarat Mircea Geoană.

Referitor la conversaţia telefonică pe care a declarat că a purtat-o cu Traian Băsescu după anunţarea deciziei CCR, Mircea Geoană susţine că aceasta a fost una "civilizată între doi oameni politici care, până la urmă, nu sunt duşmani personali".

"Domnul Băsescu are o şansă să intre în acest al doilea mandat poate cu o abordare diferită faţă de primul mandat. Primul mandat a fost greşit şi irosit din punctul meu de vedere", a mai spus Geoană.

GEOANĂ, DESPRE NOUL MANDAT AL LUI BĂSESCU ŞI PLANURILE PSD



Întrebat dacă intenţionează să îşi dea demisia din fruntea PSD, Mircea Geoană a declarat că au existat momente în care s-a gândit la acest lucru, însă situaţia complicată din ţară l-a determinat să rămână în această funcţie.

"Voi cere încrederea colegilor şi colegelor mele. Acest lucru îl voi face în mod obligatoriu. Problema este când intrăm într-o discuţie despre partid (...) În acest moment, apelul meu extrem de serios către toţi colegii mei, către toate organizaţiile noastre este să ne păstrăm cumpătul şi unitatea de acţiune", a mai spus Geoană.


GEOANĂ, DESPRE CONDUCEREA PSD



Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close