Antena 3 CNN Politică Geoană, despre banner-ul violet "garantat Vanghelie": Tehnica lui Băsescu prinde şi la PSD

Geoană, despre banner-ul violet "garantat Vanghelie": Tehnica lui Băsescu prinde şi la PSD

Geoană, despre banner-ul violet "garantat Vanghelie": Tehnica lui Băsescu prinde şi la PSD
Sursa foto: Mircea Geoanã, Marian Vanghelie
19 Feb 2010   •   15:35

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie crede că bannerele violet cu ?Geoană, garantat Vanghelie? instalate la Romexpo, în faţa locaţiei Congresului PSD de mâine ar fi opera PDL şi a lui Traian Băsescu, prin intermediul unor oameni din PSD. Preşedintele social-democrat, Mircea Geoană a apreciat, la rândul său că este mâna unor colegi de partid la care ?a prins tehnica de campanie a domnului Băsescu?.

?Se pare că mesajul domnului Traian Băsescu din campanie se continuă şi că tot ceea ce am spus eu este adevărat. Că unii se duc de dimineaţă la Cotroceni şi după-amiază sunt la noi. E un joc al lui Traian Băsescu. Nume nu vă spun, vă las pe dumneavoastră să ghiciţi. Exista o dictatură a lui Traian Băsescu. Este evident că nucleul mai dur care l-a scos pe Traian Băsescu preşedinte încearcă să aibă discuzţii cu tot felul de personaje de la noi în partid promiţându-le diverse? a comentat primarul de sector 5 amplasarea panourilor anti-Vanghelie.

El a ameninţat că mâine, la Congres, va spune lucrurilor pe nume cu ?subiect şi predicat? la adresa celor care fac astfel de jocuri.

"Văd că tehnica de campanie a domnului Băsescu prinde şi la PSD, ceea ce este destul de amuzant. S-a depăşit limita unei campanii decente în partid", a comentat pe scurt şi liderul PSD , Mircea Geoană, referindu-se la panourile violete.

Solicitat să comenteze culoarea violet a banner-ului, reacţia lui Geoană a fost: "Ha, Ha, asta e bună. Măcar să fi pus pe roşu". Geoană a precizat că nu bănuieşte pe nimeni din partid care să fi afişat acel banner la Romexpo.

PANOURI VIOLET CU MIRCEA GEOANĂ


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close