Antena 3 CNN Politică Geoană despre Băsescu:?Tip simpatic, cu care poţi bea un whisky, dar limitat ca proiect politic?

Geoană despre Băsescu:?Tip simpatic, cu care poţi bea un whisky, dar limitat ca proiect politic?

Geoană despre Băsescu:?Tip simpatic, cu care poţi bea un whisky, dar limitat ca proiect politic?
Sursa foto: Mircea Geoanã
04 Sep 2009   •   18:29

Preşedintele Traian Băsescu "este un tip simpatic", cu care poţi bea cu plăcere un whisky sau o bere, dar care şi-a demonstrat limita proiectului politic, a afirmat vineri, după ce cu doar un minut în urmă sugera că în timpul campaniei prezidenţiale se va abţine de la mesaje anti-Băsescu.
Cum până la debutul campaniei electorale propriu-zise mai e ceva vreme, Geoană a preferat vineri să nu răspundă atacurilor PDL la lipsa de angajamet al PSD la obiectivele guvernării şi să-şi îndrepte tirulspre ţinta sa favorită: actualul ocupant al scaunului prezidenţial din Cotroceni.
"Traian Băsescu este un tip simpatic în particular, poţi bea un whisky sau o bere cu mare plăcere cu el, dar şi-a demonstrat limita proiectului politic" a afirmat preşedintele PSD, care a reiterat teza principalului pericol pe care îl reprezintă actualul preşdinte la adresa reconstruirii României după depăşirea crizei economice.
Liderul PSD a susţinut totuşi că în timpul campaniei electorale se va raport critic la acţiunile guvernului PSD-PDL şi va evita mesajele de tip anti-Băsescu.
De altfel, Geoană a criticat acţiunea guvernului PSD-PDL, apreciind că performanţele acestuia sunt la nivelul unei ţări ca Surinamul. Geoană a mai spus că nu se va lăsa antrenat într-un "scandal gratuit" şi că doreşte să construiască "o singură Românie, nu două", el făcând aluzie la o sintagmă folosită de Adrian Năstase după ce a pierdut alegerile prezidenţiale din 2004 în faţa lui Traian Băsescu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană bere proiect mesaj candidatura
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close