Antena 3 CNN Politică Geoană: Mandatul ?vătafului? Băsescu, unul al "porţilor închise la Cotroceni"

Geoană: Mandatul ?vătafului? Băsescu, unul al "porţilor închise la Cotroceni"

Geoană: Mandatul ?vătafului? Băsescu, unul al "porţilor închise la Cotroceni"
Sursa foto: Mircea Geoanã
12 Aug 2009   •   17:31

Mandatul lui Traian Băsescu a fost unul al "porţilor închise la Cotroceni" în condiţiile în care România avea şi are nevoie de un preşedinte care îi uneşte, nu care îi dezbină, a afirmat miercuri, liderul PSD, Mircea Geoană, în faţa unei asistenţe formate din 2.000 de persoane strânsă la Sala Polivalentă din Drobeta Turnu Severin.
Ca de obiecei, Geoană şi-a îndreptat criticile asupra actualului ocupant al scaunului prezidenţial de la Cotroceni, apreciind că pe durata mandatului lui Băsescu "învrăjbirea" a devenit politică de stat.
"Nu aceasta este România pe care am visat-o în 1990, nu aceasta este România pe care a promis-o actualul preşedinte în urmă cu cinci ani şi a venit momentul să ne întrebăm de ce suntem atât de frământaţi şi de dezbinaţi. Ca român şi ca om de stânga, mă doare sufletul să văd cum învrăjbirea a devenit politica de stat sub mandatul actualului preşedinte. A venit clipa să punem capăt dezbinării, iar în România dezbinarea are un singur nume: Traian Băsescu", a spus Geoană.
În opinia liderului PSD, "pe un vătaf oamenii îl urmează de frică, pe un adevărat conducător oamenii îl urmează din convingere". "România are nevoie de un preşedinte care îi uneşte, nu care îi dezbină", a conchis Geoană.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close