Antena 3 CNN Politică Geoană, nemulţumit: PSD se confruntă încă cu tergiversarea "fortuită" a numirilor în funcţii

Geoană, nemulţumit: PSD se confruntă încă cu tergiversarea "fortuită" a numirilor în funcţii

Geoană, nemulţumit: PSD se confruntă încă cu tergiversarea "fortuită" a numirilor în funcţii
Sursa foto: Mircea Geoanã
27 Mai 2009   •   17:01

PSD se mai confruntă încă cu situaţia ?inedită? a tergiversărilor de natură politică sau "fortuită" privind numirile în funcţii ale membrilor săi la şase luni de la preluarea guivernării, a afirmat liderul social-democrat Mircea Geoană. Preşedintele PSD a lăsat să se înţeleagă că ultima şedinţă a coaliţiei pe această temă nu a avut darul de a atenua aceste animozităţi prin găsirea unor soluţii convenabile pentru ambele părţi.
"Suntem într-o situaţie oarecum inedită: la şase luni după preluarea guvernrii, încă mai există tergiversări de natură politică sau de natură fortuită în asigurarea resurselor umane de care acest partid al nostru are nevoie pentru a-şi pune în aplicare politicile publice la care s-a angajat", a precizat Geoană.
El a infirmat posibila desemnare a lui Adrian Iovan la conducerea Tarom, arătând cp nu est de actualitate de vreme ce PSD are în vedere o altă persoană pentru nominalizarea în respectiva funcţie.
"Am văzut în presa de azi (miercuri - n.r.). Pentru propunerea de la Tarom există o altă nominalizare din partea noastră, deci această desemnare nu este de actualitate. Sunt convins că azi ministrul Berceanu va putea să ia deciziile cele mai bune pentru a asigura o conducere permanentă, nu doar interimară, şi la Tarom şi la aeroportul Henri Coandă din Bucureşti", a spus Geoană.
Potrivit unor surse din coaliţie citate de cotidianul Gândul, liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, l-a propus, marţi, la negocierile din coaliţie, pe pilotul Adrian Iovan pentru şefia Tarom, propunere neagreată de ministrul Radu Berceanu, care, de altfel, a reproşat PSD şi desemnarea unui preot ca şef al Societăţii Feroviare de Turism.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: PSD coalitie numiri functii
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close