Antena 3 CNN Politică Geoană: Nu cred în atacuri energetice. Spusele mele au fost denaturate (VIDEO)

Geoană: Nu cred în atacuri energetice. Spusele mele au fost denaturate (VIDEO)

Geoană: Nu cred în atacuri energetice. Spusele mele au fost denaturate (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Geoanã
19 Ian 2010   •   14:01

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, marţi, că nu crede în atacuri energetice sau în influenţe ezoterice. Confruntat cu amplificarea acestui subiect într-un mod defavorabil propriului partid , dar şi cu ironiile critice formulate deja de unii colegi, Geoană a susţinut că afirmaţiile sale în materie au fost denaturate.
"Eu nu am vorbit de aşa ceva. Eu am spus că am remarcat o persoană care mi s-a părut că nu avea ce să caute acolo (la confruntările din campanie, n.r). Atâta tot. Nu cred în aceste chestiuni şi nu vreau să comentez aceste chestiuni" a afirmat Geoană.
El a acuzat că aprecierile sale legate de influenţe ezoterice în campania pentru prezidenţiale au fost denaturate în mod deplasat pentru ca acest subiect să fie folosit în campania internă din PSD.
"Cred că s-au denaturat în mod deplasat spusele mele. Nu am vorbit de aşa ceva, nu acesta este subiectul. Cred că, într-un fel, dorinţa de senzaţional şi de a duce în derizoiu sau de a folosi în campania noastră internă această temă este evidentă. Nu am vorbit despre aşa ceva şi nu cred în aceste lucruri", a subliniat Geoană.


Vinerea trecută, liderul PSD a negat, la Antena 3 , că s-ar fi simţit fără energie la dezbaterea televizată din turul al doilea al prezidenţialelor, apreciind că acestea ar fi scuze puerile, însă l-a indicat pe Traian Băsescu că ar folosi anumite persoane care au capacităţi paranormale şi care au fost în sală în timpul dezbaterii respective.
Soţia liderului PSD, Mihaela Geoană, a declarat a doua zi, la acelaşi post de televiziune, că soţul său a fost supus unor "atacuri energetice" la dezbaterea finală din campania prezidenţială şi că şi ea a simţit aceste influenţe.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close