Antena 3 CNN Politică Geoană: "Nu mi-e ruşine cu Dăbuleniul. Băsescu dă dovada unui limbaj sub demnitatea de preşedinte" (VIDEO)

Geoană: "Nu mi-e ruşine cu Dăbuleniul. Băsescu dă dovada unui limbaj sub demnitatea de preşedinte" (VIDEO)

Geoană: "Nu mi-e ruşine cu Dăbuleniul. Băsescu dă dovada unui limbaj sub demnitatea de preşedinte" (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Geoanã
23 Iul 2009   •   18:05

Limbajul folosit de preşedintele Traian Băsescu este un tip de atac grobian la adresa adversarilor politici care nu face cinste unui şef de stat al unei ţări democratice, a afirmat joi, liderul PSD, Mircea Geoană, instalat de şeful statului în rangul de ?şef de bostănerie? la Dăbuleni.

?Este sub demnitatea presedintelui. Niciodată într-un stat democratic un preşedinte nu are un astfel de limbaj. Nu mi-e ruşine cu Dăbuleniul cum ar trebui să-i fie ruşine domnului preşedinte. Aici nu e vorba de substanţa problemei, ci de tonul şi modul incalificabil în care un şef de stat se poate pronunţa. Este vorba de un om politic care nu are calificările necesare de a fi şef de stat. Este pur şi simplu un tip de atac grobian la adresa adversarilor politicieni, o perdea de fum pentru a ascunde ceea ce-l preocupă cu adevărat, atacul la doamna Udrea? a reacţionat Geoană la afirmaţiile prezidenţiale.

El l-a mai acuzat pe Băsescu că de cinci ani de zile se comportă mai mult ca un membru PDL, încălcând Constituţia.

Liderul PSD şi-a reluat criticile la adresa preşedintelui în contextul menţinerii monitorizării Ce pe justiţie.

?Eu pot să-mi asum bucata mea de resposnabilitate de 6 luni de zile ca preşedinte al Senatului, dumnealui trebuie pe cea de cinci ani de zile. Pe zona justiţiei domnul Băsescu a avut putere completă şi a avut şi oamenii pe care şi-a ales? a conchis Geoană.



Antean3.ro

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close