Antena 3 CNN Politică Geoană propune PNL colaborarea cu PSD: Să lăsăm la o parte concursul de frumuseţe dintre lideri

Geoană propune PNL colaborarea cu PSD: Să lăsăm la o parte concursul de frumuseţe dintre lideri

Geoană propune PNL colaborarea cu PSD: Să lăsăm la o parte concursul de frumuseţe dintre lideri
Sursa foto: Mircea Geoanã
08 Mar 2010   •   13:17

Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană a declarat, luni, că PSD şi PNL ar trebui colaboreze după propriile Congrese şi să înceteze cu ?concursurile de frumuseţe? dintre liderii lor. El a arătat că PSD şi PC speră să se bazeze şi pe sprijinul liberal la alegerile din colegiul 19, aşa cum social-democraţii au fost "extrem de utili şi activi" în alegerea lui Radu Stroe.
"Sunt convins că şi liberalii şi pesediştii şi conservatorii vor putea lucra împreună şi să lăsăm deoparte un concurs de frumuseţe care se naşte între liderii PSD şi PNL. Este mai important să colaborăm, este mai important să ne luptăm cu adversarul nostru principal decât să facem discursuri paralele", a declarat Geoană.
El a mai susţinut că "preferinţa" PC de a avea candidat la alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor în colegiul respectiv trebuie respectată, mai ales că alianţa dintre PSD şi PC funcţionează în continuare, iar în 2008 candidatul pentru colegiul 19 pentru Camera Deputaţilor a aparţinut PC.
"Cred că prima lor preferinţă de a avea un candidat în colegiu trebuie respectată", a adăugat el.
Geoană a afirmat că se bazează şi pe sprijinul PNL la alegerile din colegiul 19, aşa cum social-democraţii au fost "extrem de utili şi activi" în alegerea lui Radu Stroe.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close