Antena 3 CNN Politică Geoană vede un alt guvern din toamnă: ?Cine câştigă prezidenţialele, va fi cel care va da tonul jocului?

Geoană vede un alt guvern din toamnă: ?Cine câştigă prezidenţialele, va fi cel care va da tonul jocului?

Geoană vede un alt guvern din toamnă: ?Cine câştigă prezidenţialele, va fi cel care va da tonul jocului?
Sursa foto: Mircea Geoanã
09 Iul 2009   •   14:16

Rezultatul alegerilor prezidenţiale va decide partidul care va forma viitorul Guvern, a afirmat preşedintele PSD, Mircea Geoană, care s-a declarat neîncrezător în şansele coaliţiei de guvernare de a mai funcţiona după alegerile din toamnă. Liderul social-democrat l-a atacat din nou pe actualul preşedinte, Traian Băsescu, apreciind că acesta este înfrânt deja de propria "lipsă de performanţă", dovedită şi de o cădere "extrem de dramatică" în ceea ce priveşte încrederea şi intenţia de vot a românilor.
?Dacă cineva din partidul nostru sau din România îşi face iluzia că Traian Băsescu are cel mai mic gând de a continua vreo colaborare cu PSD, în eventualitatea, mai puţin probabilă azi, de a câştiga un nou mandat, se înşeală amarnic. Cine câştigă alegerile prezidenţiale, va fi cel care va da tonul jocului în România, aşa cum a fost la domnul Iliescu, la domnul Constantinescu şi acum la actualul preşedinte?, a spus Geoană, aflat joi la lucrările filialei municipale a PSD Craiova.
În opinia liderului social-democrat, "actualul preşedinte" al ţării, Traian Băsescu se află într-o cădere "extrem de dramatică" în ceea ce priveşte încrederea şi intenţia de vot a românilor, fiind înfrânt de propria "de propria sa lipsă de performanţă şi de neonorarea promisiunilor solemne pe care le-a făcut atunci când a fost ales, în urmă cu cinci ani de zile".
"Poate că, în urmă cu puţin timp, nu multă lume credea că Traian Băsescu poate fi înfrânt. Am încheiat în urmă cu doar câteva zeci de ore o nouă măsurătoare pe care o facem în pregătirea alegerilor prezidenţiale. Diferenţa în sondaje este de doar şase puncte în favoarea actualului preşedinte, iar în urmă cu trei luni diferenţa era de peste 30 de puncte. Este evident că actualul preşedinte şi-a epuizat potenţialul şi este într-o cădere extrem de dramatică în încrederea, popularitatea şi intenţia de vot a românilor ", a susţinut Geoană, referindu-se la un sondaj intern de partid.
Preşedintele PSD s-a arătat brusc nemulţumit şi de prestaţia tuturor miniştrilor Transporturilor care s-au perindat după Revoluţie în acest post. El s-a declarat enervat de stadiul lucrărilor la autostrăzi, dar "şi mai enervat" atunci când se gândeşte la miniştrii Transporturilor.
"Nu vreau să intru în istoria autostrăzilor că mă enervez, nu vreau să-mi aduc aminte de miniştrii Transporturilor pentru că mă enervez şi mai tare. Mă refer şi la cei din istorie", a subliniat Geoană, referindu-se indirect şi la evoluţia trecută a lui Traian Băsescu într-o asemenea funcţie.
Antena3.ro

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close