Antena 3 CNN Politică Geoană: vor urma schimbări majore pe scena politică românească (VIDEO)

Geoană: vor urma schimbări majore pe scena politică românească (VIDEO)

Geoană: vor urma schimbări majore pe scena politică românească <font color=red>(VIDEO)</font>
09 Ian 2008   •   13:47

Social-democraţii îşi încep oficial activitatea politică în acest an. Preşedintele Partidului Social Democrat Mircea Geoană a participat la şedinţa departamentelor PSD. Cu această ocazie, Geoană a anunţat strategia partidului pentru 2008, subliniind că vor urma schimbări majore pe scena politică românească. Mircea Geoană promite românilor că partidul său va reprezenta o alternativă în 2008, când românii vor fi nevoiţi să decidă direcţia pe care o va lua ţara noastră, în al doilea an de la aderarea la Uniunea Europeană.

PSD rămâne în continuare fidel stângii şi împreună cu aliaţi strategici precum alte partide de stânga, ecologişti, sindicate, ONG-uri va reprezenta soluţia de stânga democrată pentru români. Geoană a respins orice alianţă preelectorală cu partidele de dreapta.

În altă ordine de idei, preşedintele PSD a criticat din nou războiul dintre palate şi a cerut preşedintelui şi premierului să soluţioneze problema ministrului justiţie, care afectează imaginea României şi a actului de justiţie atât în ţară, cât şi în străinătate.

Referitor la votul uninominal, Geonă a subliniat că atât el cât şi partidul susţin ideea desfăşurării viitoarelor alegeri parlamentare în sistem uninominal.

PSD va solicita reluarea activităţii comisiei parlamentare de anchetă a împrejurărilor în care omul de afaceri sirian Omar Hayssam a părăsit ţara, apreciind că, în timpul audierilor anterioare "cineva a minţit". Geoană s-a adresat atât lui Băsescu cât şi lui Tăriceanu în această privinţă, solicitând un comunicat oficial de la toate instituţiile abilitate după noile dezvăluiri în cazul Hayssam.

Geoană: Responsabilitatea privind moralitatea şi competenţa ministrului Justiţiei este a premierului

Antena3.ro

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close