Antena 3 CNN Politică Gheorghe Falcă se pregăteşte să candideze la preşedinţia României

Gheorghe Falcă se pregăteşte să candideze la preşedinţia României

Gheorghe Falcă se pregăteşte să candideze la preşedinţia României
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    14 Feb 2013   •   17:45
Update 21.06 - Gheorghe Falcă: Nu candidez la preşedinţie. "Mă pregătesc, că nu vreau să fiu ca Igaş"
________________________________________

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, ia lecţii pentru a candida la preşedinţia României. Edilul merge la cursuri de dicţie şi retorică pentru a fi cât mai pregătit pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor, scrie DC News.

Gheorghe Falcă, rivalul declarat al preşedintelui PDL, Vasile Blaga, lucrează la imaginea sa şi îşi pregăteşte ieşirile în public. Mai mult, sursele vorbesc şi despre formarea unui posibil tandem Falcă-Udrea.

În acest context, garda veche a PDL, condusă de Vasile Blaga şi susţinătorii săi, printre care Cezar Preda şi Gheorghe Flutur, va pierde aproape în totalitate frâiele puterii în PDL, în favoarea tandemului Udrea-Falcă.

Democrat-liberalul Gheorghe Falcă spunea că Vasile Blaga "şi-a securizat" candidatura la preşedinţia PDL, motiv pentru care consideră ca fiind "curajoasă" candidatura Elenei Udrea, el spunând că speră ca orice membru să susţină alternativa la Blaga, care "nu e o soluţie pentru dreapta".

Gheorghe Falcă, primar al municipiului Arad şi purtător de cuvânt al PDL Arad, a declarat, miercuri, potrivit Mediafax, că "Vasile Blaga nu e o soluţie pentru dreapta", iar candidatura Elenei Udrea este curajoasă.

Întrebat dacă ar candida la preşedinţia PDL, Falcă a răspuns: "Eu nu am discutat niciodată despre candidatură şi, repet, orice candidatură acum e dificilă. Dar domnul Blaga nu e o soluţie de dreapta".




×
Subiecte în articol: gheorghe falca Elena Udrea
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close