Antena 3 CNN Politică Gigi Becali, despre alegerile prezidenţiale: Sunt mai bun decât toţi candidaţii la un loc! (VIDEO)

Gigi Becali, despre alegerile prezidenţiale: Sunt mai bun decât toţi candidaţii la un loc! (VIDEO)

Gigi Becali, despre alegerile prezidenţiale: Sunt mai bun decât toţi candidaţii la un loc! (VIDEO)
11 Oct 2009   •   22:56

Gigi Becali şi-a lansat, sâmbătă, candidatura la prezidenţiale. Liderul Partidului Noua Generaţie a declarat în cadrul emisiunii ?Sinteza Zilei? că a luat decizia de a candida la preşedinţie pentru a influenţa România ?înspre bine?. ?Eu trebuie să-mi fac datoria de creştin, de aceea candidez?, a declarat europarlamentarul.

Gigi Becali crede în reuşita la alegerile prezidenţiale. ?Eu cred că toţi candidaţii la un loc nu sunt mai buni ca mine. Dacă îi iau pe toţi la un loc, pe Băsescu, pe Antonescu, pe Oprescu, mă joc cu ei?, crede liderul PNG.

Rugat să realizeze o caracterizare a principalilor candidaţi la preşedinţie, Gigi Becali a răspuns: ?Trebuie să fii bun şi să ai tărie de caracter. Băsescu are tărie de carcter, însă nu e nici bun, nici drept?

Liderul PNG a fost mai blând cu Crin Antonescu. ?E un om extraordinar, dar nu-l văd preşedinte. Ca prieten, să joci o partidă de pocker merge, dar preşedinte nu-l văd?.

Potrivit lui Gigi Becali, nici Sorin Oprescu nu are prea multe şanse la alegerile prezidenţiale pentru că ?este necăsătorit?. ?Nu-l văd preşedinte pentru că e necăsătorit. Lui Dumnezeu nu-i place aşa?.

?Iniţial, nu am crezut în candidatura lui Sorin Oprescu. Când şi-a lansat campania mi-a plăcut discursul. Însă, dânsul a dat numai diagnosticul, nu şi medicamentaţia?, consideră latifundiarul.

În cazul în care ar ajunge preşedinte, Gigi Becali a declarat că ar ?pune un om de afaceri în funcţia de premier?. ?L-aş pune de exemplu pe Ţiriac sau pe Patriciu?, a declarat Becali.



PARTICIPAŢI LA DEZBATERI ŞI TRIMITEŢI COMENTARII SAU ÎNTREBĂRI PE www.antena3.ro/sinteza_zilei


Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close