Antena 3 CNN Politică Hrebenciuc sare la Udrea: ?Sexy buzoianca să se ocupe de turismul ecumenic de care PDL are nevoie?

Hrebenciuc sare la Udrea: ?Sexy buzoianca să se ocupe de turismul ecumenic de care PDL are nevoie?

Hrebenciuc sare la Udrea: ?Sexy buzoianca să se ocupe de turismul ecumenic de care PDL are nevoie?
Sursa foto: Elena Udrea
22 Iul 2009   •   15:52

Coordonatorului campaniei PSD pentru prezidenţiale, Viorel Hrebenciuc nu i-a picat prea bine aprecierile democrat-liberalei Elena Udrea cu privire la capacităţile sale de organizare cu succes a unei asemenea acţiuni. Proaspăt desemnat oficial ca şef de campanie, Hrebenciuc i-a recomandat ministrului Turismului, alias "sexy buzoianca", să se ocupe de turismul ecumeninc, "de care PDL va avea nevoie în campania electorală".
"Îi recomand doamnei Elena Udrea, sexy buzoianca, o apropiată a domnului preşedinte Traian Băsescu, să se ocupe de turismul ecumenic de care PDL va avea nevoie în campanie electorală", a spus Hrebenciuc, citata de Mediafax.
Cu doar o zi în urmă, Udrea saluta de la Neptun noua funcţie a vicepreşdintelui social-democrat, afirmând că tandemul Hrebenciuc- Mircea Geoană nu va putea pune probleme candidatului PDL la alegerile prezidenţiale.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, la Constanţa, că Viorel Hrebenciuc este persoana potrivită pentru a coordona campania prezidenţială a PSD şi că, în tandem cu Mircea Geoană, formează un cuplu care nu va putea pune probleme candidatului PDL la alegerile prezidenţiale.
"După chipul şi asemănarea domnului Hrebenciuc este şi candidatul. Oricum nu ne făceam griji, dar cu acest tandem Hrebenciuc - Geoană suntem chiar liniştiţi" declara Udrea.
Antena3.ro

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de furtuni severe în România
x close