Antena 3 CNN Politică Înfruntare Ridzi-Gorghiu. Fostul Ministru al Tineretului acuză deputatul PNL de dezinformare (VIDEO)

Înfruntare Ridzi-Gorghiu. Fostul Ministru al Tineretului acuză deputatul PNL de dezinformare (VIDEO)

Înfruntare Ridzi-Gorghiu. Fostul Ministru al Tineretului acuză deputatul PNL de dezinformare (VIDEO)
Sursa foto: gorghiu
04 Aug 2009   •   23:37

Fostul ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi a acuzat-o pe deputata Alina Gorghiu, preşedintele comisiei care a recomandat începerea urmăririi penale, că a oprit ancheta pentru că nu a vrut să afle adevărul. Într-o intervenţie la emisiunea Ştirea Zilei, Ridzi a susţinut că referatul DNA nu este un rechizitoriu, este începutul anchetei, nu finalul ei. Iar până la stabilirea adevărului de către procurori, nimeni nu trebuie să folosească documentele acestora în scopuri populiste. Alina Gorghiu a replicat că pe baza referatului DNA a fost votată începerea urmăririi penale a Monicăi Iacob Ridzi şi documentul nu poate fi ignorat, oricât şi-ar dori fostul ministru al Tineretului.

?O rog pe doamna Gorghiu să-şi modereze discursul la adresa mea, pentru că dezinformează atunci când afirmă că au fost falsificate documente, iar acest lucru îl voi demonstra în faţa procurororilor. Dumneavoastră aţi oprit brusc activitatea comisiei parlamentare de anchetă, dacă aţi fi dorit aflarea adevarului nu aţi fi făcut acest lucru?, a declarat Ridzi, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, unde era invitată Alina Gorghiu.

În replică, Alina Gorghiu a spus că pe baza acelui document a fost dat votul pentru începerea urmăririi penale şi ?oricat am vrea să ignorăm acel raport, nu este posibil?.

?Doamna ministru nu-şi va demonstra nevinovăţia în faţa DNA-ului. Am o îndoială că va reuşi să demonstreze că acele lucruri din raportul DNA nu sunt adevarate?, a mai spus Gorghiu.



Antena 3

×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close