Antena 3 CNN Politică Interviurile preşedintelui Băsescu, real vs virtual

Interviurile preşedintelui Băsescu, real vs virtual

Interviurile preşedintelui Băsescu, real vs virtual
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Mar 2011   •   16:59

Preşedintele Traian Băsescu a acordat în data de 23 martie un interviu postului Realitatea Tv, dupa aproape un an şi jumătate de la ultima sa aparitie la postul mentionat. Antena 3 s-a arătat interesată, de asemenea, de realizarea unui interviu cu Traian Băsescu, cu menţiunea că nu va accepta teme şi moderatori impuşi de la Cotroceni. Această condiţie a fost interpretată însă ca un refuz al Antenei 3 de a-l intervieva pe preşedinte.

Drept urmare, în cadrul ediţiei Sinteza Zilei din data de 24 martie, Mihai Gadea a reînnoit public invitaţia adresată preşedintelui de a răspunde unor intrebari “pe bune”, emisiunea propunând telespectatorilor un interviu virtual cu Traian Băsescu, fără subiecte tabu şi întrebari impuse.

Cifrele de audienţă furnizate de Gfk Romania, pentru publicul din mediul urban în vârstă de peste 18 ani, plasează interviul virtual propus de Antena 3 mult înaintea celui real, acordat de Traian Basescu postului Realitatea Tv. 

Astfel, întrebarile pe care Antena 3 le-a adresat preşedintelui au fost urmarite în medie de 366.000 telespectatori şi au atras 9.2% cota de piaţă, în timp ce răspunsurile preşedintelui de la Realitatea tv au fost urmărite în medie de doar 285.000 telespectatori şi au obţinut doar 7.6% share.



Antena 3 menţine deschisă invitaţia adresată preşedintelui României de a  acorda un interviu postului nostru de ştiri.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close