Antena 3 CNN Politică Investiţie de 4 milioane de euro pentru finalizarea unei parcări subterane destinată parlamentarilor

Investiţie de 4 milioane de euro pentru finalizarea unei parcări subterane destinată parlamentarilor

Investiţie de 4 milioane de euro pentru finalizarea unei parcări subterane destinată parlamentarilor
Sursa foto: Parlament
01 Apr 2010   •   16:53

Camera Deputaţilor organizează o nouă licitaţie deschisă pentru contractarea lucrărilor de definitivare şi amenajare a parcajului subteran de pe platforma Palatului Parlamentului, valoarea totală estimată fiind 13.737.000 lei fără TVA, aproximativ 4 milioane de euro cu tot cu această taxă.

Camera Deputaţilor a anunţat organizarea unei licitaţii deschise pentru finalizarea lucrărilor de amenajare a parcajului subteran de la Palatul Parlamentului. Valoarea totală estimată: 13.737.000 lei fără TVA. Modalitatea de finanţare este de la Bugetul de stat, criteriul de atribuire a contractului fiind preţul cel mai scăzut.

Legislativul nu este la prima iniţiativă de acest gen. În toamna anului trecut, Camera Deputaţilor a organizat o licitaţie publică pentru achizitia de servicii de definitivare şi amenajare a parcării respective, contract estimat atunci la 16,93 mil. lei, fără TVA. Termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare la licitaţie a fost 9 octombrie 2009.

Problema deficitului de locuri de parcarea a ocupat în repetate rânduri agenda celor două Birouri Permanente ale legislativului, atât senatorii cât şi deputaţii reclamând aglomeraţia existentă în curtea Casei Poporului.

Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close