Antena 3 CNN Politică Ion Cristoiu: Dacă învinge Sorin Oprescu, eu vin la emisiune cu papion

Ion Cristoiu: Dacă învinge Sorin Oprescu, eu vin la emisiune cu papion

Ion Cristoiu: Dacă învinge Sorin Oprescu, eu vin la emisiune cu papion
26 Mai 2008   •   23:04

Ion Cristoiu, prezent la emisiunea Sinteza Zilei de luni seară a declarat că "este clar că Sorin Oprescu scade în sondaje, pentru că nu e nimeni în spatele lui." Declaraţia analistului Ion Cristoiu a fost făcută în contextul viitoarelor alegeri locale până la care au mai rămas doar câteva zile.

"E o aventură frumoasă, e clar că Sorin Oprescu nu are pe nimeni în spate. Dacă mergeţi de aici până la Piaţa Unirii dai de afişe cu Vasile Blaga, dacă intri în metrou dai de poza lui, în aer iar Blaga. Asemenea presiune asupra omului de rând nu am mai văzut, sunt sume uriaşe de bani investite", a spus Ion Cristoiu.

Jurnalistul a continuat precizând că, în comparaţie cu afişele electorale omniprezente ale lui Vasile Blaga, "săracul Sorin Oprescu, avea doar un cort, pe undeva prin centru."

"Dacă Sorin Oprescu intră în turul doi ar trebui să aibă un partid în spate", dar " în România nu există romantisme. Sunt în joc sume uriaşe de bani, tipi care aşteaptă să dărâme parcurile ca să poată construi", a declarat Ion Cristoiu, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de luni seară.

Analistul a încheiat precizând că nu crede în miracole în politică şi a promis că "dacă domnul Sorin Oprescu învinge în turul doi eu vin cu papion la emisiune."

Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close