Antena 3 CNN Politică Iliescu, sfaturi pentru PSD de ziua lui de naștere: "Are nevoie de suflu nou"

Iliescu, sfaturi pentru PSD de ziua lui de naștere: "Are nevoie de suflu nou"

Cu ocazia zilei sale de naștere, Ion Iliescu a dat sfaturi Pratidului Social Democrat (PSD) și tinerilor în cadrul unui interviu.

Iliescu, sfaturi pentru PSD de ziua lui de naștere: "Are nevoie de suflu nou"
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mar 2023   •   20:18

Ion Iliescu a intervenit telefonic la România TV, pentru a oferi sfaturi tinerei generații și actualei conduceri a PSD. De asemenea, el a spus și ce lipșește în ziua de azi în rândul românilor.

Fostul președinte al României consideră că actuala conducere a PSD are nevoie de un suflu nou, pe care l-ar putea oferi organizația de tineret.

Totodată, politicianul și-a exprimat grija față de "elementele de formare ale ființei umane".

Citește și: Ion Iliescu, primul preşedinte al României de după căderea comunismului, împlineşte 93 de ani

"Lipsește spiritul acela antrenant, mobilizant, care ne-a animat câțiva ani de zile după revoluție (...) avem unii tineri cu suflet și cu inimi curate care ne oferă speranță. Fiecare generație vine cu aspirațiile ei, cu experiența proprie. Apreciez acest lucru, dar privesc cu îngrijorare elementele de formare ale ființei umane. 

Partidul (PSD) are nevoie de suflu și tinerii au nevoie să fie mai activi în viața cetății. A slăbit puțin, din acest punct de vedere, spiritul acesta militant. Organizația de tineret trebuie să dea un suflu. (...) M-am întâlnit, am discutat, mi-am exprimat opiniile.

Ele oricum sunt arhicunoscute, sunt publice. Eu sper ca societatea românească, în ansamblu, să se așeze mai temeinic și să creeze un cadru în care inițiativa, gesturile bune, opiniile să răsară mai activ", a declarat Iliescu.

×
Subiecte în articol: Ion Iliescu PSD mesaj
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close