Ion Iliescu şi-a serbat onomastica. Secretele tinereţii "Bunicuţei" (VIDEO)

07 Ian 2008   •   10:53
Ion Iliescu şi-a serbat onomastica. Secretele tinereţii "Bunicuţei" <font color=red>(VIDEO)</font>
Atmosferă de sărbătoare la Partidul Social Democrat. Preşedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, şi-a chemat invitaţii la sediul din strada Atena din Capitală. Începând cu ora 10.00, Ion Iliescu i-a aşteptat pe colegii, simpatizanţii şi pe toţi cei care au dorit să îl felicite. Sărbătorirea zilei de nume a devenit deja o tradiţie pentru Ion Iliescu, care este ?urat? în fiecare an, atât pe 7 ianuarie, cât şi de ziua sa de naştere, de membri PSD, foşti colegi şi simpatizanţi. Preşedintele partidului Mircea Geoană şi Titus Corlăţean, secretarul general al PSD, au ajuns la onomastica lui Ion Iliescu în jurul orei 12.00.

Primul telefon de felicitare primit a venit de la primarul oraşului Caracal, care a fost, de altfel, şi cel care l-a trezit de dimineaţă. "Am primit multe felicitări. De dimineaţă, m-a trezit un telefon de la primarul Caracalului, primar PSD", a precizat Ion Iliescu.

Întrebat ce îşi doreşte în noul an, Ion Iliescu speră ca PSD să crească în entitate şi cedibilitate -

Secretele tinereţii "Bunicuţei"

Deşi a fost poreclit de colegii de partid "Bunicuţa", Ion Iliescu pare acum mai tânăr ca niciodată. Anul acesta fostul preşedinte ar urma să împlinească 78 de ani, vârstă la care Ion Iliescu afişează o vitalitate de invidiat. Secretul tinereţii lui Ion Iliescu pare să fi fost regimul alimentar echilibrat şi multă mişcare zilnică, potrivit ziariştilor de la Libertatea. Iată câteva din secretele "Bunicuţei":

- mâncare fără grăsimi şi condimente
- nu bea alcool, simţind, după cum declară, "o uşoară repulsie faţă de băutură"
- nu fumează
- aleargă câţiva kilometri pe zi, acasă, pe bandă
- multă mişcare în aer liber, preferând deseori mersul pe jos în detrimentul maşinii
- de-a lungul vieţii, a practicat diferite sporturi: schi, ping-pong, patinaj, handbal.

Antena 3

Parteneri
x close